• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Za te tri kokoši i pevca koje imaš (kak i ja) dost nam je motika a ne jači traktor.
Bolje nek kupi neko ko bu imal koristi od njega i možda preživljaval od radabs njim nego da kod tebe ili mene prasinu i godine skuplja i samim time propada.
Eh sad, neznaš kakve planove imam🙂htel bi šumu delat, možda nagovorim ženu da počmemo na drva kurit🙂imam šumu kaj nisam bil 10 let tam, a za tam mi treba prvi pogon svakak. Pa ak bum imal prikolicu sad novu jaku, gledam u budućnost.

@Petretic549 ali imaš prednje gume skoro ko i dupljak. 🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Eh sad, neznaš kakve planove imam
Možda i bolje da neznam, ja a ni ostali forumasi.

Zaboravih tam napisati u prošlom postu.
Traktor je imal grijanje i stvarno je unutra bilo i prevruče.
E da, to je taj kolega kaj sam ga nagovoril da pur penom podihta rupice 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Možda i bolje da neznam, ja a ni ostali forumasi.
Zakaj.? Pa neman kaj skrivati.
Nije to nekaj kaj već nije viđeno, pa ima takvih traktora, e sad je druga stvar prikolica, pa bum ju pokazal, nek se vidi raskoš.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Bobo ima onog starijeg a @MrSima14 novijeg.
Ako se ne varam pukla je prednja koljevka na oba, kak i na onom jednog kojeg sam ja održaval nekad davno
Od Bobe je godinu dana stariji, njemu je pukla koljevka, meni nije, moj ima blizu 4000 sati sad, i u tome periodu je rađena boš pumpa, dizne, lamele(otišle na nitnama), pumpa volana, alnaser, par ac pumpi, i jedan konusni ležaj gdje se skreće prednji pogon.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Eh sad, neznaš kakve planove imam🙂htel bi šumu delat, možda nagovorim ženu da počmemo na drva kurit🙂imam šumu kaj nisam bil 10 let tam, a za tam mi treba prvi pogon svakak. Pa ak bum imal prikolicu sad novu jaku, gledam u budućnost.

@Petretic549 ali imaš prednje gume skoro ko i dupljak. 🙂
Htel si reči da se nadaš da imaš šumu?

• Haha
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Kak to misliš? Pa imam šume puno, ali kad ne grijemo na drva pa niš ne rušim.
Mislim tak da ako ti ne rušiš i ne griješ se na drva možda ima onih koji ruše i griju se na tvoja drva, ali bez tvoje brige :confused:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
A jel bi taj traktor bil dobar za šumu? Mislim ima prvi pogon.
Nema mi baš logike upucati nekoliko tisuća € u drugi traktor. Ak možeš preći sa praznim raketlinom kroz šumu, onda natrpaj na prikolicu 2-3 metra i vozi kući. I tak nekoliko puta. Jeftinije je i sigurnije!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Kupiš vitlo i navoziš si drva do pozicije gdje ih budeš rezal i tovaril (ako takvu poziciju imaš negdje u blizini svoje šume).

Posljednje uređivanje od moderatora:

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
ti buš napravil veliku nisku prikolicu na donju kuku i kupil 549 sa prednjom vučom i sve potrgal i namučil se jer nemaš pojma. ako si na ravnom i imaš nekakve putove i nije močvara i radiš drva samo kada je lijepo vrijeme netreba ti prva vuča. 539 je sa prikolicom oko 3 metra prolazi posvuda. največi problem je da na nasedneš jer si nizak. u blatu ti niš ne pomaže samo toneš. največa prednjost 549 je visina .

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Ja kada sam vozil 540 i 542 kao da imam osječaj da je viši. Volan je viši. Možda je do zica.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Po svemu mi se čini da je sve to tak, nema do rakete, raketa jede sve kaj joj se najde na putu. Al nema prvi pogon,koji bi nekad dobro došel.

Najnoviji postovi

Na vrh