Buš ti videl kad bu ta prikolica gotova (ko doživi). 8 tona nosivosti a 9 tona prazna...Bi se vi začudili kaj ta kuka more sve podnesti samo moraju biti zašerafljena s bar 2 šerafa ova dva flaha kroz kaj prolazi "kuka
Ja sam mislil da Sima ima novijeg.I Bobo i MrSima imaju iste 549 duplake, bar po limariji, sad kolka je razlika u godištima ne znam.
Kompletan je teži i gabaritniji, udobniji, 5 brzina mjenjač, oko 10 ks jači motor, dosta jača hidraulika nego na 539, opcija dodatne zupčaste pumpe za dodatne izvode, opcija hidrauličkog volana, a prednja vuča je samo šlag na tortiA po čemu je bolji od rakete? Zbog prvog pogona samo ili?
Neznam jel pratiš temu o samogradnji prikolica ali ovo bu garant teška prikolica, višenamjenska s mogučnošču brze nadogradnje i unapred planiranim poboljšanjima.kaj bu ta prikolica onda imala 3 osovine? 😂
Ima grijanje kabine.A po čemu je bolji od rakete? Zbog prvog pogona samo ili?
Tko preživi pričat će.Samo ko doživi dan da bude izrađena.
Pa i to mi je bitno isto sad nekak, kad pogledaš nemaš kaj kupit za male novce, a ovo mi se ok čini.Ima grijanje kabine. 😅
Ja možda nisam baš objektivan kaj se mana tiče, al ovo je otprilike sve mjenjano na njemu.A jel ima kakvih mana?tj koji je bolji? Ovaj stariji ili noviji? Koji koje motore ima?
Znači to će bit nešto vrijedno za iskopirat kad bude gotovo 😁Neznam jel pratiš temu o samogradnji prikolica ali ovo bu garant teška prikolica, višenamjenska s mogučnošču brze nadogradnje i unapred planiranim poboljšanjima.
Samo ko doživi dan da bude izrađena.
Ko što rekoh, ko doživi....Znači to će bit nešto vrijedno za iskopirat kad bude gotovo 😁
Za te tri kokoši i pevca koje imaš (kak i ja) dost nam je motika a ne jači traktor.trenutno samo gledam kaj bi mi pasalo