Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
U globalu nije loš traktor.? Kak je sa prvim pogonom?
Htel si reči da se nadaš da imaš šumu?Eh sad, neznaš kakve planove imam🙂htel bi šumu delat, možda nagovorim ženu da počmemo na drva kurit🙂imam šumu kaj nisam bil 10 let tam, a za tam mi treba prvi pogon svakak. Pa ak bum imal prikolicu sad novu jaku, gledam u budućnost.
@Petretic549 ali imaš prednje gume skoro ko i dupljak. 🙂
Mislim tak da ako ti ne rušiš i ne griješ se na drva možda ima onih koji ruše i griju se na tvoja drva, ali bez tvoje brigeKak to misliš? Pa imam šume puno, ali kad ne grijemo na drva pa niš ne rušim.
Nema mi baš logike upucati nekoliko tisuća € u drugi traktor. Ak možeš preći sa praznim raketlinom kroz šumu, onda natrpaj na prikolicu 2-3 metra i vozi kući. I tak nekoliko puta. Jeftinije je i sigurnije!A jel bi taj traktor bil dobar za šumu? Mislim ima prvi pogon.
Visina kabine ali ne i prohodnost. I 539 i549 su jednako (ne)prohodni s istim gumama.... največa prednjost 549 je visina .
E, onda bi bil svemogući, ali to nebi bilo dobro jer bi onda konkurencija propala, a i oni moraju živjeti....Po svemu mi se čini da je sve to tak, nema do rakete, raketa jede sve kaj joj se najde na putu. Al nema prvi pogon,koji bi nekad dobro došel.
Ali tebe vuce 549. Vidi se to iz tvojih postova. Ipak bi imao ti nesto jace. Nesto divje.. 😉Nakon svega raketa je nezamjenjiva🙂