• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Ide sve super,registraciju sam orošena bez i jedne greške…Kovač mi je sredio lemeše i naplatio 80e ali fino je odradio…Završio sam jučer započeto oranje…Bit će uskoro snimak dok brat to malo sredi…Snimao sam s njegovom starom kamerom…Opet bolje nego s mobitelom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kovač mi je sredio lemeše i naplatio 80e ali fino je odradio…
Jel to onaj na ulazu u Vrbovec?
Pa oderal te je dobro. Zel je više nego košta par novih:
1675462359263.png

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Ne nosio sam po Preporuci u glogovnicu.Ako misliš na onog u pavlovcu nisam čuo baš sve dobro o njemu

• Like
Reactions: ZJ

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Evo nakon 105 prikolica gnoja i oranja na 10 hektara sam primjetio sljedeće…Traktor je malo življih na gasu…Cilindar volana mi pušta ulje,gdje nabaviti glumice…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bravo @Gazda.Joza 👍 nema odmora u ove zimske tmurne dane, kad dela grijanje u kabini sve ide ko podmazano, pravi gazda si nema kaj, nego jel znaš možda kolko si nafte potrošil za to kaj si gnoj vozil i zoral?
Izgelda da su se sad neki stvari tek slegnule na svoje mesto, zato je življi. Sad je tek spreman za ozbiljnije poslove, za još jedno 20 hektara otprilike. To je ipak traktor koji mora delat a ne stajat.

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Odlazi i ova tema o traktoru polako na krivi put.
Na prvi post mi se činilo zanimljivo, al nakon ovog zadnjeg 🤦
Zašto???

Kupljenec upravu si…Ha ugrubo nekih više od 600l plavog dizela.Jel sve sam radio sam i vozio i orao jedino je susjed sa šamarom tovario…
Grijanje radi super skoro pa ga nisam ni koristio osim ujutro jel sam kretao u 5:30 od kuće a bio je -8…Palio je fino…Grijač i joj joj bum…Muha pogledat ću za te gumice prije Kovača na desno kažeš???

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nemoj se forsirat samo poslom, nije to neki veliki posel ali opet polako samo.
Kolko dugo ga griješ na - 8?
Si uzneš kavu kavicu u kabinu, sendvič?
Respekt prema volji kojoj imaš, malo je takvih. Svi nekaj kukaju👍
Si kaj kontroliraš gume na ovoj hladnoći?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Meni samo nije jasno kad si stigao izvoziti 105 prikolica u par dana i izorati to? Ne kužim onda što je onda susjed sad dva dana orao tu sa lambo 110 ks jedno 3 hektara ako to ide tak brzo sa 549.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Nisu oni baš poznati po tome da čuvaju a nije im ni problem doći do novaca...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema Jožeka na forumu, čovek dela ne stigne pisat od toga silnog posla👍Veliki Respekt.
Nek se zna kaje 549 koji to lav iz đungle, njemu je isto 1 hektar ili 10,on dela jer mu to posel.
Jožek je na traktoru od 0-24 h.
Ak ima grijanje dobro more si i prespat nutra da opće nejde doma.

Najnoviji postovi

Na vrh