• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Pa gledaj ja sam svaki dan kretao u 5:30 i ušao u kuću većinom iza 23 sata,a u srijedu sam negdje oko 1 ujutro došao.Ustao u 4 odvezao brata u Zagreb i vratio se Nazad na oranje tako da…
Kad sam orao uzeo sam normalno sa sobom cafe to go,pivkana,domaće “meze” i tako uglavnom nije se puno stajalo…
Pitao sam “zašto” jer ste napisali da ide u krivom smjeru i da je izgledalo da će se cijeli traktor pretresati.Zašto bi pretresao “nov” traktor…
Neznam šta tvoj susjed radi ali s 3 brazde i lamb-onom je to trebao odavno izorat…Ja sam orao nekih 25-26 1 brzom na 2000 okretaja

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jožek neki misle da sanjaju kad ovo čitaju, ti si dokaz da netreba imat neki veliki traktor, skupi, novi, da se sve napravi. Samo ti delaj nemoj se sramit posla, budi uzor drugima.Ak treba i u 2 smene delaj.
Vidi se da to voliš, nek te niš ne koči u poslu, ak kaj zapne samo ti nas pitaj.
Bitna je ljubav prema poslu, a ti ju imaš.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Odradi se samo kad i koliko , uz nekakav posao koji će financirati ljubav prema poljoprivredi nema baš puno vremena za igru. Kakav je to uzor koji do sad još nije ništa izorao?

• Like
Reactions: ZJ

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Deda marek ne to je dubina oranja
To je istina,ima ih tu u kraju dosta veliki poljoprivrednici 3-4 traktora 40 hektara plugovi ovi oni,rotodrljaće…Stari deda od 60 let sa 533 i starim batuje plugom ore i ima veći prinos nego oni kao imaju ovo ono preklapanja brazdi…Nema potrebe
Ja nisam došlo ovdje da se hvalim i dokazujem nego ako ću Trebat savjet,ako će nego drugi Trebat savjet…
Ja sam u Njemačkoj bio do prošle jeseni tako rad mi nije stran,gore sam radio krvavo jer sam imo jedan cilj…Vratit se!!!

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Ja neznam gdje je problem.Traktor ima radio,grijanje,servo,sve je tapecirano,sva stakla su na kabini sve gume oko stakla su cijele,na podu je gumeni tepih.
Meni je ajmo reć ok,

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Pa gledaj ja sam svaki dan kretao u 5:30 i ušao u kuću većinom iza 23 sata,a u srijedu sam negdje oko 1 ujutro došao.Ustao u 4 odvezao brata u Zagreb i vratio se Nazad na oranje tako da…
Kad sam orao uzeo sam normalno sa sobom cafe to go,pivkana,domaće “meze” i tako uglavnom nije se puno stajalo…
Pitao sam “zašto” jer ste napisali da ide u krivom smjeru i da je izgledalo da će se cijeli traktor pretresati.Zašto bi pretresao “nov” traktor…
Neznam šta tvoj susjed radi ali s 3 brazde i lamb-onom je to trebao odavno izorat…Ja sam orao nekih 25-26 1 brzom na 2000 okretaja
Gazda Joza ja se ispričavam nisam mislio ništa loše. Samo sam malo šale ubacio, ali eto ispalo je drugačije.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Kakvi je to čovjek koji može toliko sjediti u takvom traktoru ? ili sam ja mimoza
Po meni na takvom 549 nije problem sjediti u njemu tolke sate po zimi ako ima grijanje i radio, ak je dobra sjedalica u njemu jedino ga slušat je muka Isusova, al tu antifoni uskaču u susret ;)
Zato treba biti frajer pa u njemu izgurat po ljeti u sijenu po 8 sati 🤣

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Čestitam taj je vrh.Jel to onaj sa Oglasa od Zdravko Klc vidio sam takav.Sretno moj se pokazao odlično

• Like
Reactions: H&S

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Čestitam taj je vrh.Jel to onaj sa Oglasa od Zdravko Klc vidio sam takav.Sretno moj se pokazao odlično
Zdravko Klc, malo jači švercer.
Kupuje samo za osobne potrebe 😂

Najnoviji postovi

Na vrh