Kroz karike..kroz ventile..kroz pukotinu..treba još?
Nisu samo turbaki predbilježeni za iber turažu nene
Pod traktor bolje ide automatska. Meni je poteznica pukla pod 2 kubika šodra. I naravno na posuđenom traktoru. Tak da me prevoz koštal 😪Koja ide bolje pod traktor ta je idealnija za jednoosovinku.
Ne znam ja ..ja sam na toplom a ne kod traktora da čijem kak delaTaj kojem ulje prolazi kroz karike i ventile pokaživa drugačije simptome prije iberturaže
Da citiram samoga sebe i da dam neku povratnu informaciju na ovu temu.Imam pitanje.
Primjetil sam da mi na cijevčicu koja odlazi od čepa kilera često curi antifriz kod težih poslova(šrotanje sa Sip Ciklo 100). Čep kilera je novi, termostat je ugrađen, koristim plavi antifriz sa destiliranom vodom ne vidim da igdje pušta vodu, ulje u karteru ima istu boju kakvu i mora imat, kiler opran kao da je nov.
Jel moguće da je možda dihtung glave odfućkal svoje, negdje sam pročital da se to voli dešavat kada se naglo oscilira gasom, a motor je pod naporom i vruć pa da zato voli izbacat van antifriz ?
Ne bi me to smetalo da mi izbaca do određenog dijela i tako stoji iznad ćelija nego se meni dešava da mi izbaca ispod ćelija kilera pa mi nije sve jedno upuštat se u žešće radove...