ne grije, crijeva nisu još spojena na v.pumpu
Tako je u pravu ste svako vozi šta ima i može.Ali ja sam samo prije napisao da ljudi ismijavaju i podcjenjivanju Imt,torpedo,ursus…A skupe traktore plugove,tanjuraće ovo ono hvale.A nekada se događa da oni sa svim tim hvaljenim strojevima koji “pospješuju” prinose imaju manje prinose od nas obićnih koji oremo Imt plugom i drljamo starom drljaćom
ne bije boj svjetlo oružje ...........ili ti............svaka je puška ubojita, ona za 200 eura i ona za 25000 eura...
Moj traktor je pun pogodak, jer mi jači ne treba za moj opseg posla, i ovak bude stajal u garaži 50% vremena godišnje. Uzeo sam ga zbog:
Mali potrošać
Jeftini djelovi
Mehanika, bez struje
Prvi vlasnik
Radio lakše poslove, nije bio u poljoprivredi, nije radio kardan
1100 rs, original njegove gume iz 2007.g.
prva vuča,
Svi priključci koje imam su mu kompatiblni-pravilno agregatirani
Kupljen za gotovinu.
Ima i par nedostataka koje ću morati srediti i koji su i normalni za radni stroj.....
Nije bilo teoretske šanse da uzmem neki izraubani zapadni traktor sa preko 20000 rs. za 25000 eura, pa kad mi ode mjenjač , za mjenjač dat još 10000 eura.....
Kak je rekao Šalamon iz Prosjaci i sinovi; mali kredit, mala zarada, mali rizik.....
Bit će sad drugi moj solac 549 na prodaju , tak da ako želite dobar uriktan traktor, evo prilike...