vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kakvi je to čovjek koji može toliko sjediti u takvom traktoru ? ili sam ja mimoza
Gazda Joza ja se ispričavam nisam mislio ništa loše. Samo sam malo šale ubacio, ali eto ispalo je drugačije.Pa gledaj ja sam svaki dan kretao u 5:30 i ušao u kuću većinom iza 23 sata,a u srijedu sam negdje oko 1 ujutro došao.Ustao u 4 odvezao brata u Zagreb i vratio se Nazad na oranje tako da…
Kad sam orao uzeo sam normalno sa sobom cafe to go,pivkana,domaće “meze” i tako uglavnom nije se puno stajalo…
Pitao sam “zašto” jer ste napisali da ide u krivom smjeru i da je izgledalo da će se cijeli traktor pretresati.Zašto bi pretresao “nov” traktor…
Neznam šta tvoj susjed radi ali s 3 brazde i lamb-onom je to trebao odavno izorat…Ja sam orao nekih 25-26 1 brzom na 2000 okretaja
Po meni na takvom 549 nije problem sjediti u njemu tolke sate po zimi ako ima grijanje i radio, ak je dobra sjedalica u njemu jedino ga slušat je muka Isusova, al tu antifoni uskaču u susretKakvi je to čovjek koji može toliko sjediti u takvom traktoru ? ili sam ja mimoza
Zdravko Klc, malo jači švercer.Čestitam taj je vrh.Jel to onaj sa Oglasa od Zdravko Klc vidio sam takav.Sretno moj se pokazao odlično
DaČestitam taj je vrh.Jel to onaj sa Oglasa od Zdravko Klc vidio sam takav.Sretno moj se pokazao odlično
Bio jedan iz sela kod njega htio kupit Imt 550 DV on kao vlasnik od 2002 a traktor kupio 2019…Traktor je stajao ali ga je registrirao iz “navike”.Pa tu priču prodavaj nekom drugom.Al svaki kupac je imo svoju cijenu.Taj iz sela je imo 12.800,moj brat 12.000 a ja sam ga iznervirao i nakon 3 dana dosađivanja sam imo 9800.I na kraju ga je prodo u Srbiju za 10.500.Pronašao sam ga u grupi na FaceBook-u…Zdravko Klc, malo jači švercer.
Kupuje samo za osobne potrebe 😂
Prijatelju, svatko vozi ono što može.Hebeš poljoprivrednika koji ima 50 rali zemlje i radi to sa modernijim traktorom od 539.
Stvarno neznam koji q ne vozite yuga,il još bolje konjsku zapregu.
E tad si poljoprivrednik.
Da ne govorim o većim prinosima koji se isključivo ostvaruju traktorom i plugom...
Svasta se tu može pročitati,a najbolje je da se vratimo u kameno doba,u spilju,i obrađujemo kamenom motikom 3 kvadrata kamenjara...