Točno tak', provjeriti, izmjeriti, skicirati, istokariti, montirati, pripasati da paše i 🥂Pa rukavci se mogu popravljati!
Može neko znati koji ležaji idu na prednji točak IMT 549 i treba li odstojnik, još nisam sredio taj slučaj kako treba.
Ma razumio si ti mene, jasno mi je 👍A kad kupljenac metne 128 slika u formatu zlatnog reza cijve ravno rezane 40x40 dužine 350 mm onda svi navalite na njega.
A ako PDF-a nema, kaj onda?OK @MUHA ja bi to "odradio na ovaj način". Upalio kompjutor našao PDF za održavanje i katalog, usporedio slike iz te nazovimo tvorničke dokumentacije s zatečenim i viđenim na svojem traktoru. Iza toga bi odmah poduzeo sve da traktor vratim u funkcionalno stanje, na kraju dana bi se pohvalio da sam imao sadržajan dan.
Ne morate se složiti samnom... 🥂
Debljina pločice ti je označena zelenim crtama. Lijepo se vidi do kud lager dosjeda, ne možeš pogriješiti ako bude milimetar ili dva dulja.Moja greška: kat. br. je IMT 555.17.201, evo slike
Slažem se, u konkretnom slučaju je problem kaj na netu knjiga o tome nema pa mora mozak u pogon.
A kaj tome fali?Tko je to tak izmislio..tome je bilo jako dosadno.
Drago mi je da si sad "u prenesenom smislu" napisal isto kaj i ja bez celofana. (evo me na malenom brijegu) zato sam naprsno ptekinul razgocor. 🙃 Moral sam odmah krenuti 🤓A i sad kad imaš sve širom lako izmjeriš mjere ležajeva koje trebaš.
Slažem se, u konkretnom slučaju je problem kaj na netu knjiga o tome nema pa mora mozak u pogon.