• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Između ležajeva nema odstojnika jer su konusni.
Iza ležaja ima čahura na koju naleže zadnji ležaj.
Točne oznake ležajeva napamet nažalost neznam, pitaj u dučanu. Isti bi trebali biti od 540 do 558

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
To nije distanca, to je oslonac za ležaj.
Ako to imaš gore ne trebaš kupovati, a mislim da toga ni nema za kupiti več treba dati raditi.
U zadnju stranu glavčine kad sastavljaš prvo ugradiš košuljicu, pa ležaj, pa oslonac pa semering.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
335
Možda da netko ima dimenzije ili sliku da vidim barem kako izgleda, stari oslonac očito otišao u smeće skupa sa semeringom kad sam mijenjao ležaje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Valjda nema kad pita.
Nije to nikakva mudrolija za napraviti i izmjeriti ako ne nabavi.
Glavčina sa ležajevima bez semeringa gore i šubler u ruke.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
335
To ne paše na 549. Taj traktor nema distancu
To je odgovor iz trgovine rezervnih dijelova. Očito imam problem kao i sa rukavcem, kat. br. 555.17.201 koji je bio tvornički ugrađen ali otišao navoj pa sam morao mijenjati i nastali problemi. Moram se se isprsiti za majstora.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
335
Kataloški br. original starog rukavca je 555.07.201, ali toga nema nigdje u prodaji, ovi Indija ili Turska su 540.07.200 ili 540.07.210

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,357
Ma bilo kaj od toga delati, samo napraviti čim prije i amen. Evo ja na mobitelu to nebum nikad pa niti onda popravil, jer tipkam, ne delam, čekam da se zrak zagrije vani 🙃🤓

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Zakon, od občne usrane pločice koja košta u izradi par eura mi smo došli do kompletnih rukavaca.
A da se uzme komplet novi trap sa koljevkom i samo zašarafi gore?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,357
Hajdmo se vratiti na realne postavke. Demontirati, pregledati, izmjeriti "napraviti što je potrebno" sastaviti i uživati. Ja prvi, nemam pojma kako to forumašu "sada izgleda", a vidio sam poneki rukavac, pa i dosjed ležaja, semeringa itd., ali nemam vizualizaciju kako to sad tamo izgleda. Da je priloženo kojih 128 slika iz svih kutova pogleda, možda bi se i meni kliker vužgal...

Najnoviji postovi

Na vrh