vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
koliko relano rukavaca u životu treba tj konusno /radijusni prsten ispod ležaja?A kaj tome fali?
koliko relano rukavaca u životu treba tj konusno /radijusni prsten ispod ležaja?A kaj tome fali?
Koje crtice i strelice, nema nigdje, ali očito se ludo zabavljate sa mojom temom. Kad završite nađem drugu da vam ne bu dosadno.Debljina pločice ti je označena zelenim crtama. Lijepo se vidi do kud lager dosjeda, ne možeš pogriješiti ako bude milimetar ili dva dulja.
Unutarnji promjer izmjeriš, a vanjski za milimetar manji od promjera označenog crvenom strelicom.
A i sad kad imaš sve širom lako izmjeriš mjere ležajeva koje trebaš.
Slažem se, u konkretnom slučaju je problem kaj na netu knjiga o tome nema pa mora mozak u pogon.
Ja se duboko izvinjavam kaj sam u žaru borbe sa tvojim problemom pozabil sliku staviti.Koje crtice i strelice, nema nigdje, ali očito se ludo zabavljate sa mojom temom. Kad završite nađem drugu da vam ne bu dosadno.
Hvala na mišljenju.Hmmmm..... mislim da ti nakon ovoga broj postova za pomoć bude bitno smanjen.....puno bi više postigao sa riječju hvala ili sličnom. Oprosti na ovome, ali to sam morao napisati radi članova koji se trude svima pomoći i stvarno su po tome gospoda poput majstora Muhe.
Onog ko je te rukavce uvezel u RH treba krivično prijaviti...... bitno da za sve ostalo treba atest i homologacija.....Jutros sam malo, radi ove pomalo neobične rasprave, pogledao cijene za cijeli novi rukavac, samo da ne budem neinformirani idiot. Ujedno sam vidio i činjenicu da je to par desetaka Eura, ali i ono što me veseli, da je univerzalan za nekoliko tipova traktora.
Pa je vidim da na sve strane non stop iskaču krivične prijave, za bolfl robu.Onog ko je te rukavce uvezel u RH treba krivično prijaviti...... bitno da za sve ostalo treba atest i homologacija.....
Kad stavim taj rukavac kotač je zakošen 3 cm više od kotača sa original rukavcem ( gornji kraj prema van a dole prema unutra) i dere gumu samo vanjski dio.Mene više interesira pošto je na njemu drugačiji broj da se ne radi možda o rukavcima za onaj 549E koji je imal felge s 5 rupa kao i 560 i većinom je išal u izvoz?
Mislim da bi na tom traktoru trebal biti kompletan prednji trap ojačan...