Imt je čudo od traktoraImt nije normalan traktor 🤣🤣🤣
Imt je čudo od traktoraImt nije normalan traktor 🤣🤣🤣
Kolega Kupljenec je bil već pred par godina na svoju raketu namontiral(i dokumentiral na forumu!) novu pumpu vode Tešanjske proizvodnje i tvrdi da je jako dobra i da joj je podrijetlo kako i piše na ambalaži.Da li si siguran da je tamo proizvedena?
Taj traktor ne vrijedi ni pola koliko ga cijene, inače dosta zahvalan.Šta mislite o 549 dv,mana im je prednja kolijevka kažu
Za kičmu i ostale organeDobar za kičmu poravnat
Kolega Bobo je s tim imal problema, kak sam skužil prednja koljevka voli pucat kad je pod teretom i u rikverc se gura nešto uz brdo.Dosta zahvalan dok ne pukne kolijevka, onda se moš slikat
Ne samo on, ja nisam videl uživo ni jednog sa cijelom koljevkom.Kolega Bobo je s tim imal problema, kak sam skužil prednja koljevka voli pucat kad je pod teretom i u rikverc se gura nešto uz brdo.
Još...Moja je čitava, ima oko 4000 radnih sati.
Jel taj možda imal utovarivač na sebi? Vidim da ima nekakve nosače kemijane.
Moj je tvornički, ništa nije puklo ni slomljeno, jer je tu stavljeno ojačanje.
Nekakvi utovarivač su nakalemili na njega, isprobali i nisu ga koristili kolko ja znam.Jel taj možda imal utovarivač na sebi? Vidim da ima nekakve nosače kemijane.
Zato su tu razni komentatori koji ga znaju sa jezikom poboljšati, a ako neznaju onda su spremni kritizirati.....Jebes takvu tvornicu koja nije sposobna napravit nešto kako treba