B
Bobo
Guest
da, dignem ih gore, ovisno koliko brzu reakciju trebam. za kipanje bunkera na beracu mu dam pun protok, dok za dizanje spustanje kljunova tokom berbe, smanjim protok, da glatko ide...
Stvarno se imaš s čim pohvalit,traktor odlično izgledaMogao bih se malo i pohvaliti:
Da, to je razvodnik prva petoletka kao sto se nalazio na ranijim IMT traktorima (jednostruki razvodnik) a kasnije su poceli stavljati dvostruki, kao sto se vidi na slikama iznad na razaracevom 549 i to na najgore mjesto moguce u kabini, s lijeve strane na pod. Sjedio sam u takvom traktoru i ja s nogom 46, ne mogu stisnuti kvacilo normalno, zapinjem petom u taj razvodnik... zato sam i trazio takav, jednostruki, da ga mogu staviti gore kraj sjedala, jer nema bas previse mjesta, a i dvostruki mi ne treba.
Evo ti slika, a pločicu ostruži sam pa pročitaj :rolfer:daj prepišo podatke s pločice pumpe .
I slikaj s gornje strane , brijem da je sigurnjek s gornje strane ispod čepa s šesterokutnom glavom .
A zašto te to zanima?
hehe, njegova je čista , nek on slikaEvo ti slika, a pločicu ostruži sam pa pročitaj :rolfer:
Evo ti onda ova prije pranja, možda bu ti tu lakše hahaha.hehe, njegova je čista , nek on slika