ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 909
Momci moji, yto od 50 ks nije ni sluga po kvaliteti izrade ytu 89-90-130-130... Sasvim razlicit pristup pravljenju traktora... manje yto traktore usporedjujem s eurowolf traktorima. kvarljivi, nepracizni, za hobiste odlican izbor.
Stari yto traktori su u srbiji radili i rade jos danas, imau po 12000 15000 i vise radnih sati uz normalne servise i odrzavanje, i zamjenu potrosnih djelova. Ljudi koji danas kupuju yto traktor su s njim jako zadovoljni. Osobno poznam vise ljudi koji kad su kupili yta 904, nisu mogli vjerovati sto se dobije za tako malo novca. U srbiji je mjerena snaga na kardanu yto 904 traktora i izmjereno je nesto malo preko 100ks.
Polovan zetor, kao i nov kinez, moze biti macak u vreci i ne mora, mogu biti baceni novci, ali ne mora znaciti... danas ima svega na nasem trzistu, i ne mozes biti pametan sto kupiti.
549 kao takav, sta da mu ja radim. I dalje tvrdim da sahrani bilo koji traktor u svojoj kategoriji i cjenovnom rangu. Kad smo ga kupovali, bio je TOCNO duplo skuplji od eurowolfa454 bez kabine. Dam glavu ako do sad ne bi imo na jednom kinezu duplo vise kvarova, nego na 549, a da ne spominjem dva kineza. 549 ih sahrani oba, pogotovo nacinom voznje kojim se vozi moj 549.
nije da ga nesto posebno hvalim, ali realno gledano, tako je.
Drugi traktor koji je bio u tom cjenovnom rangu ne znam (vjerovatno neki malo veci kinez) ali opet bih povjerenje i glas dao za 549.
čuj znam za eurowolfa 55, čovjek dosta radi i prezadovoljan