Ja se ispricavam ako si se nasao uvrijedjen, a golfa kao poluproizvod sam spomenuo, jer sam i mogao misliti da si jedan od onih "I bog vozi golfa dizelasa" cim si poceo spominjati samo njemacke brandove gore u komentaru, pa sam malo i ja udario istom mjerom...
Imam neke svoje razloge da golfa smatram poluproizvodom, kao sto i ti imas razloge da smatras IMT poluporizvodom...
Ovu temu pratis i na svaku mogucu priliku nabacujes moju puknutu koljevku kao da je pukla na svakom mogucem IMT-u i ono mjenjanje karika u garantnom roku ce me pratiti kroz cijeli zivot, dok god je ovog foruma... zato kazem da zamaras, jer sam ja to vec zaboravio a ti svakom prilikom to opet spominjes.
Ja sam samo htio vratiti istom mjerom, i vidis sad kako je to lijepo, kad se ploca okrene... sad da ja svako malo golfa spominjem u negativnom kontekstu NECU, jer su ljudi s njima u globalu zadovoljni, kao sto postoji i grupa ljudi koja je zadovoljna IMT-om ma kakav on bio. Da nema tockove, opet bih ga volio, kao i ti golfa sa svim manama koje ima...
Povlacenje paralela i te kako ima smisla a to sto si se nasao duboko uvrijedjen, nije do mene...
Moje prijasnje pisanje je bilo i te kako pristrano i pljuvanja je bilo samo po svim torpedima osim rx170 i onih prvih s crvenim felgama, i pljuvao sam po kinezima tipa eurowolf, jer i za njih znam da ne valjaju... Drugo nesto da sam omalovazavao i pljuvao, bas se i ne sjecam.
Baniranja niti ikakvog kaznjavanja biti nece, jer za to nema nikakve osnove, ne znam ni zasto se takve stvari spominju...
Eto toliko...
Ako ima jos kakvih nejasnoca, molim privatno da ne trujemo temu, jer je ona ipak posvecena IMT 549 poluproizvodu svoje vrste
previše brzo i letimično i sa nerazumijevanjem čitaš napisano,osim boša i štila, ja sam spomenuo i iskru koja je slovenska, au kontekstu gdje se proizvode, a proizvode se gotovo 90% u kini
povukao sam paralelu samnom i sa miškom, a ne s tobom
i nespominjem stalno tvoju kolijevku,znaš i sam da ih još ima, kao i otpalih prednjih točkova, a da o mašinama, karikama, kardanima i mjenjačima nepričam
i to ne samo tvog 549, več svih novih
dapače rekao sam da imam u selu nekoliko 539novih koji nisu ni sluge starima
i to spominjanje tih novih serija nije ni približno izgovoreno na način miška, pa i na tvoj prijašnji način kada su u pitanju torpedo, kinezi, vladimirec (možda bih još mogao spomenuti ali nisam toliko daleko čitao)
mi se možemo prepirati koliko god ali imt 539 je u okviru svojih gabarita strojčina, 577 ok, čak su mi i serije 513x impozantni strojevi, ali ostali manje više su promašaji
isto tako torpedo 4006 je klase 539 ali malo lošijih mogučnosti (što se mojih potreba tiće)ima on i prednosti pred 539, isto tako 4806 je klase 549, ali ja tvrdim bolji od 549
isto tako znam torpedo 55 pa nadalje imaju neke svoje mane, to opet ovisi od čega su i kako sastavljani (osim 75), ali to opet usporedi sa sadašnjom situacijom u imt i situacija je gotovo slična
mi se možemo šaliti i zezati, ali ako nešto ozbiljno govorimo, onda budimo ozbiljni,
paušalno reči da je nešto krš nije u redu, što se tiće ovih problema s novim imt ja ti dam ime,prezime, adresu pa provjeri sam i ja iza toga stojim
a tvoje (paušalne )ocjene recimo torpeda 90 zasnivaju se na rekla/kazala majstoru traktoristi(polupijanim) na bivšem piku, ili paušalne ocjene vladimireca da je to krš
iz vlastitog iskustva znam tipa koji je tvrdio da torpedo nema finu regulaciju hidraulika, ali čovjek je godinama imao torpeda a nije znao da plug kopča u donju rupu na toplingu
ili rođenog djeda 30g ima 355 i tvrdio da hidraulik nemože bez kardana, dok mu nije dokazano
što se tiće auta, što fali golfu 5, ne paušalno rekla kazala, niti ono strgala ga budala, več u čemu je problem tog auta u toj klasi
osobno, ja nepadam na marku, da se mene pitalo(imam i ja šefa)vjerojatno bi uzeo daciu mcv 7s, ali...i to ne zato što golf nevalja,več potrebe, ay uostalom ovog golfa promjenim za novu daciu kad god,što se cijene tiće
ako su nam takve paušalne ocijene kriterij, onda naprijed miško
ali onda ovaj forum gubi ozbiljnost