vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
nema veze , bum pričekal još jedno pranje možda u drugom boja otpadne
evo ga pogledaj citav snimak http://www.youtube.com/watch?v=IaJZEpFefuc pa komentarisite kazite svoje misljenje i zadnje slike je servo pumpa zanima me zna li ko za sta je taj veliki cep gore na pumpi i taj imbus cep ispod pumpe mozda se ne vidi najbolje ali da li je to mogucnost jos jednog protoka ulja
Oko sokolovo :lol:Muhaničar, ovaj 549 kaj je kod tebe na slikama, jel to ima napred postolje za prednji utovarivač???
Jel imaš koju sliku da se sve lijepo i jasno vidi kak je izvedeno i zanima me hidroulika kak je složena za upravljanje s utovarivačom?
Oko sokolovo :lol:
Ima da, to je od nečega pripasivano i koristi se povremeno. Budem potražil koju sliku (mislim da bi trebala biti), a hidraulika je riješena sa dodatnim razvodnikom sa dvije ručice (ko na slikama od Motivela)
Potražim pa stavim
ok, hvala
SVI 549 DV od prvog do zadneg imaju lijevana srca i dio obruca. samo je ovaj traktor rasiren za jedan stupanj a ove godine je i moj rasiren tako jer sam kupio 2x12" plug koji se na uskom tragu otimao.
A ko mi da 10 000€ za mog, ja mu ga dovezem gdje hoce. Ide cjena jos dolje, sve cemo se dogovoriti, ljudi smo... Imao sam 7000€ ponudu za moj traktor na nevidjeno i odbio sam covjeka, jer sam mislio da se zeza, ali ocito drze cjenu...
prodaj to hitno i kupi kineza ili torpeda:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kinez i torpedo čisti promašaj....
Bobo nije imao ozbiljne kvarove osim tog puknuća koljevke...
hm a što je tebi ozbiljniji kvar ???
Bobo može reći hvala Bogu što je na vrijeme primjetio pucanje
a što bi bilo da mu je pukla u vožnji (kao čovjeku kojeg je mislim baš Bobo spominjao) i da je usput polomio hladnjak ,ventilator, haubu, kardan pr.v., ... i neznam što još... i pritom još malo polomio svoj vrat , i neznam još neki skupi priključak i recimo još dva,tri vrata od ljudi u recimo prikolici ...itd,itd
jel bi tada bio malo ozbiljniji kvar
de čovjeće koliko imaš godina, jel ti znaš što je život i koliko vrijedi, jel ti znaš što je 18 000E i koliko treba da normalan čovjek te pare zaradi, jesi ikad vidio i zaradio te novce?
549 ne dam ni za zivu glavu.
Bobo; kaže:A ko mi da 10 000€ za mog, ja mu ga dovezem gdje hoce. Ide cjena jos dolje, sve cemo se dogovoriti, ljudi smo... Imao sam 7000€ ponudu za moj traktor na nevidjeno i odbio sam covjeka, jer sam mislio da se zeza, ali ocito drze cjenu...
De ti tako se u Hr ne govori...
Ozbiljan kvar je kad mjenjaš na traktoru od 250 sati lamelu a to se na yto događa koma.
Taj stroj nije za ozbiljno bavljenje poljoprivredom tako da.
Lud biti pa dati novce za to kupiš zapadni traktor i nadživit će tog.