Konačno otkriven problem. Ručica gašenja ne vraća sajlu na bosch pumpi. Iako postoji opruga, ona je oslabila ali mislim da nije problem u oprugi već u leptiriću koji je na bosch pumpi, on se teže pokreće. U njemu bi trebalo nešto promjenit, pitat ću sutra bošistu dali se to može uredit bez skidanja pumpe.Izgleda da ču imati problem, ako i već nije. U zadnje vrijeme nakon rada, ugasim traktor i neće na prvi zub upalit, iako je do sada uvijek, zvuk je takav kao da je ručica od gašenja ostala u gornjem položaju, i samo vergla. Ne traje to dugo, ali očito je negdje problem, naročito sam jučer primjetio da kad upali i krenem ne prima niti gas kako treba. takvi simptomi se pojavljuju kad traktor kraće stoji, a nakon par sati stajanja pali na prvi zub i prima gas kao lud. Ja sumnjam na AC pumpu.
Kod vas stvarno mestri imaju posla. Imas traktor cijeli zivot, ne znas ni pakne promjenit.
Gazdu tog traktora.Koga to ide?
Njemu je praktički unutarnja ripna na 50% dok je vanjska skoro na nuli. Jučer je stavio nove gume. Traktor ima cca 1500 rh.I kod mene je malčice ukoso, i guma se poprilično jednako troši, koji milimetar s nutarnje strane je veća ripna.