• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Sekra, Hubzin promet .... mislim da svi kaj imaju i stakla u ponudi, a tu je Sekra jedan od naj jačih s ponudom.

ranger

Novi član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
3
Novi sam ovdje, malo gledam, tražim, al nisam uspio nać :=-: Vidio sam da neki 549 dv u istoj godini imaju bijelu, a neki crnu naljepnicu na haubi, a isti stariji model haube sa sivim rubom oko maske. Možda glupo pitanje, al me zanima dali postoji neka razlika.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Razlika je samo u godištu.
Ovi starijeg godišta, a nove limarije, znači od 1990. pa do neke 2000. su imali crne naljepnice, a od 2000. je valjda krenula P linija pa su tiskane bijele naljepnice, a uz najnoviju P liniju ili kako su oni nazvali "sa obrtnom haubom" se paralelno proizvodila i tzv "nova linija" pa su iste naljepnice završile i na jednoj i na drugoj.

Nadam se da su shvatio kaj sam želio reći.

ranger

Novi član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
3
Tak sam i pretpostavljao, al bolje pitat... Iako sam vidio jednog iz 2003., sa haubom prije P linije i imao je crnu naljepnicu, a 2001. sa bijelom :icon_eyes:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
eda58d8eab1ed6e1b03b27f87f2cdf77.jpg

Još tapecirati i to je to.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
znam da ste maldi , i svašta možete podnjeti ..ali ovaj vent mene jedino asocira na upalu sinusa , okica i uheka ...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
A mene kabina na 539, skroz zatvorena u ljetu na + 35 vani, asocira na +40 unutra, tako da ventilator bude malo raspuhal situaciju, a i ne mora on puhati u glavu, moze i u torzo, i opet bude nesto rashladil..
A ako sad napisete da otvorim neki prozor ili vrata pa da mi nebu toliko vruce, nebu islo, jer me prasina jako smeta, onda moramo izmisliti neku vrstu hladenja..

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako idemo filozofirat a rano je -zašto ne .
ventilatorom ti unosiš energiju u kabinu ..a ne iznosiš ju van ..

Možda se varam ali opcija dignuti krov je po meni bolje rješenje -nadam se da se ne varam jer imam u planu tako nešto napraviti

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ventilator je kupljen u Kauflandu, imam ga 3-4 godine otprilike. Vidio sam i na stranici od Golmax-a, vidi tamo, ako nemaju sada, do ljeta će vjerojatno imati. Zadnje staklo mi je zatvoreno, dva bočna otvorena, ventilator upaljen i u kabini je izdržljivo, a vani je do 35 stupnjeva, a tako bude i u kabini.

Slažem se sa puknutim da nije dobro da puše direkt u nekoga, zato i je postavljen sa strane i fino vrti zrak, uglavnom ugodnije je s njim u kabini.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Gospon Šima-odlično ti je to ispalo!
Ne brinite za ventilatore,puno znače kad je vani vruće,prave nadtlak u kabini pa koliko-toliko sprečavaju ulazak prašine i otrova kod špricanja...
I mene zanima kakav je to radio i koliko denaros košta? Ima AUX i USB?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Sal vb3000 ima AUX, fino preko moba na youtube i puštam šta hoću, USB, SD. 270kn ako se ne varam, jedino što nema podešavanje zvuka. Pojačam ga na pola i u vožnji u punoj brzini se čuje. Još da mi je samo izravnati mu pod malo i izolirati oko mjenjača i biće super.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa to je skoro đaba,sviđa mi se ovaj veliki ekran...
U kojem dućanu ima toga?

Najnoviji postovi

Na vrh