• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Emmezeta. Dobar je ekran, ali ako gledaš ravno u njega, kod mene mu malo fali da je više u koso, ali pošto nije bilo više mjesta dobro je i ovako.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Nema CD, a nema ni svrhe u traktoru CD.
Što se tiče radio prijema, hvata mi više stanica nego onaj što imam u autu. Auto je Renault Clio iz 2010., i njegov je orginal radio.

Ovaj tvoj radio je bolji od ovoga što ja imam. Koliko je to u kunama?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ovih dana mjenjam filtere goriva pa me zanima gdje ide veća guma, gore ili dole?

I kako se mjenja obrtomjer, žice znam, a sajla se samo ušarafi?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Gume bi trebale biti iste a sajla ima kvadratni dosjed , odmah provjeri i dosjed na pinjonu , kad sem mijenjal sat mijenjal sem sajlu i pinjon jer loš dosjed utamani sajlu i još je loše ako se podere napred pa se sajla prilagodi i više se neda izvuči .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Nekad kad sam se ja s tim bavil gore je išla veča brtva plus o-ring, a dole manja.
Na 549 je onaj jedan filter rastavljiv u više komada pa trebaju dole dvije plus za onaj vrag za vodu ispuštati (kak da to neko na onak finom dostupnom mjestu radi) , plus onaj centralni dio ... ma cjelo čudo.

Sajlu samo utakneš i zašarafiš na tvrdo matice.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Gume bi trebale biti iste a sajla ima kvadratni dosjed , odmah provjeri i dosjed na pinjonu , kad sem mijenjal sat mijenjal sem sajlu i pinjon jer loš dosjed utamani sajlu i još je loše ako se podere napred pa se sajla prilagodi i više se neda izvuči .

Željko kakav pinjon nije mi jasno ? Jel to mislis na rupu kod mjerača okretaja gdje se sajla stavlja ili nekaj drugo ?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Kod mene lagano pranje, sjetva završena.

5f97b9d3e4e9c0a638ffb8161e22dc7f.jpg

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Ma samo da ima šire prednje gume i još jednu dodatnu hidrauličnu pumpu za dodatne izvode bio bi taman ko drugi traktor

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Dodatna pumpa i 4 izvoda hidraulike je 700eura bilo, a meni to ne treba, ovaj jedan što imam sam par puta koristio.

Guma malo šira će ići, ne znam kolika može na ove felge.

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Ah uska je ova felga guma bi trebala biti duplo šira onda bi izgledao fenomenalno

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Pozdrav MrŠima14. Da li mi možeš reći ili dati mobitel za ove prednje blatobrane i držače.I ja bih ugradio takve na moj 549.Hvala.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,481
Blatobrana imaš pri Jakopic-a, a nosače napraviš sam.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Evo naručio sam blatobrane. Ako bi mogao poslikati nosače blatobrana kako idu ,gdje idu. Naime planiram postaviti hidraulični volan na 549. Pa neznam još kako će to sa volanom biti izvedeno, tako da bi mi slike dosta pomogle.Hvala.

Na vrh