• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Najprije provjeri na hladno da li su ćelije pune, meni izbaci toliko da mogu uvijek prstom dotaknuti tekućinu u hladnjaku.

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Za početak promjeni čep na hladnjaku
ako je loša gumica popucala ili otvrdnula
oslabila opruga često tuda pušta .
.

Nenadt

Član
Tu od
30 Lis 2016
Poruka
64
Evo samo da javim, propustio mi dihtung na glavi. Upravo sam skinuo glavu i vozim je u ponedeljak kod majstora na ravnanje, usput ću i provijeriti dizne. Dal trebam još šta napraviti ili promijeniti, kakva vi imate iskustva s tim. Samo da napomenem da ću glavu kompletno reparirati.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Pa ako su poderane .
Ventili ako slabo drže to ti ko radi obradu proba.

Nenadt

Član
Tu od
30 Lis 2016
Poruka
64
Ma da, sad kad imam glavu dole, kompletno ću ju srediti, ne samo glavu već sve što treba na njemu popravit. Pušta mi ulje na radilici i hidraulika kad se ugrije moram je podizat sa gasom, pa ču i to pogledat, pritom ću i zamjenit filter i ulje. Odlučio sam uložiti u njega, popraviti sve što treba i nadam se biti miran neko vrijeme. Amožda ču ga i pofarbat, zavisi kolko če me sad ovo izač.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ako je glava loša i motor loš i još koja sitnica trebaš oko 15 000 kn.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Bude on vozio jos ohoho ako je imalo dobar samo glavu uredi.
Sve ovisi koliko radi.
Nije to 558

Nenadt

Član
Tu od
30 Lis 2016
Poruka
64
Motor je odličan, jer sam razmatrao i tu mogučnost ako bni trebala generalka. Majstor kaže da nema potrebe. Kompletna reparatura glave sa provjerom dizni me dođe 1200 kn plus majstor. Neznam na što bi to morao potrošiti 15000 tisuča. Pogledali smo hidrauliku, treba mijenjat neke gumice, pumpa je ok, zamjenim filter i semerin na radilici i to je to.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
eh kad bi se imt tak jednostavno popravil , ovog foruma ne bi postojalo(izuzev teme o krumpiru i frigidnosti koza + TV)

Posljednje uređivanje od moderatora:

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Najlakše je popravit IMTa promjeniš prvi i zadnji dio a srednji dio staviš drugi i to je to:icon_thumright:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Najlakše je popravit IMTa promjeniš prvi i zadnji dio a srednji dio staviš drugi i to je to:icon_thumright:

je , ali ako to ne napraviš od prve imaš svako sezonsku generalku, a mehaničari koji te nagovori na imt ima doživotnu zaradu

Na vrh