Možda je kod tebe modificirana ukapčalica malo prije sam se igral sa 533 pukel štift pa smo na polju skemijali nekakav zatik da gazda završi posao. Kad smo probali kardan preko brzina napred je išel ali rikverc uzubi i čim je malo opterečenje iskoči . Neznam možda postoje ukapčalice sa ravnim zubima no ove sa kosim se lagano uzube .
Ja tvrdim da sam radio i sa IMT i sa univerzalom i to funkcioniše bez problemaImt ne pruža tu mogučnost jer ko što veli Željko u nazad izbaciva.
Ako se ne varam ni na Uniju to nekaj u rikverc ne funkcionira ali se ne sječam zašto.
Ja znam kak izgleda i kod jednog i drugog a vi si pogledajte slike zupčanika priključnog vratila od 533/539 i od 549/ 560, pa možda vidite razliku.Ja sam bio probao pod balirkom, i vrti u kontra stranu ali bez opterećenja jer je takav kardan da u kontra stranu ne može vrtiti.
Mika ja mislim da Muha i željko misle na onaj dio sa zupčanikom šta gura po vratilu poluga za ukapčanje kardana, sa slikom bi to bilo najlakše objasniti a ja to nisam slikal kad smo radili..
Jes, u pravu si. Ponesla me tema a i zaboravio s vremenom da su razlike u osovinama i zupčanicima za uključivanje.Ja tvrdim da sam radio i sa IMT i sa univerzalom i to funkcioniše bez problema
Da mora traktor ići u rikverc da bi pokrenuo kardan,ja sam to najviše koristio kod baliranja kad mi je tup nož i ima dosta zazora između noževa kad je malo jača masa proklizaju lamele na zamajcu balirke i da se ne bih zezao da ručno vrtim zamajac u kontra stranu ja ga prevarim preko rikvercaMislim da je tak, a isto tak mislim da je na IMT-u. Mora se kretati kotač u rikverc
Da, to je ta igra i po mom je to bedastoča. Posluži ali nije bog zna kaj kao na primjer na Ursusu.
Željac mi je poslal sliku na kaj misli pa ju evo prilažem pošto ne mogu do svojih.
Taj sistem je u ovih kaj imaju ručicu s desne ako se ne varam.