Ivan KC, moram se nadovezati.....nažalost, jer previše si bahat......
napisao si: "djed je kupio dva IMTa......."
ovdje voziš 2 takva traktora, i stalno pljuješ po njima......a nisi ni jedan zaradio, niti znaš što znači zaraditi za takav traktor, koji danas dođe "pišljivih" 11000€, al ti ih nemaš i ti ih nisi zaradio, nego djed......
a u svakoj temi o IMTu nalazim tvoje postove kako ti traktori nevaljaju.....a još se nisi pošteno ni naradio s takvim traktorom.......osobno imam također takva dva traktora, od kojih je jedan zaradio sve druge strojeve koje sam kupio, a u zadnje 2 godine sam kupio dosta i dobro mi služe, al to su oni zaradili, pa kada nešto i ode, nemogu se ljutiti......
probao sam voziti dosta traktora, i radio sam s njima, razlika je velika od IMTa.......al svog IMTa sam ja osobno kupio, i znam što sa šakom zemlje znači odvojiti i kupiti polovan IMT, vrijedan 2000€......a ti to neznaš......tako da ti komentari uopće nisu na mjestu.....
ovo shvati kako hočeš, al samo dobronamjerna kritika, nemislim ništa loše.....:drink:
a što se tiče 549DV, meni je to dobar traktor, samo im kvaliteta nije na mjestu, ovaj što ima član bhorv......taj stariji tip je bio u oglasniku, sa plavom mašinom, isto DV za 70 000kn, taj mi se čini nekako kvalitetniji i iz godine dok su se još pravili dobri traktori........
samo, neznam zašto taj 549 drži toliko visoku cjenu......:icon_eyes: