• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Lijepo se prisjetiti kocke ja je nemam 20 godina a u mojem naseljku odavno nema nijedne .

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Jel to sipma?

Ma kakva crna sipma, to je deutz fahr original.

Hehe vidite željko zato kod mene moja balirka svake godine natuče 10000 bala što usluge, što za prodaju i dalje je kocka najbolja za stavit u sjenik pod krovom..

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ne kažem ja da je sipma loša naprotiv, sviđa mi se široki heder, ali ovo nije sipma nego DF...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Šta zna 549 šta je to 165 roto kosa! :icon_super:
v6ov85.jpg

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Sima jel taj na slici proizvodi "Jubana"?
Da, taj je Juban, a koliko vidim na starom koji je došao sa traktorom zemlja porijekla Češka. Taj je bio dobar dok u njemu nije nešto puklo, a skuplji dio od cijeloga alnasera.

A taj Juban koji je došao kao zamjena ovome Češkom skoro od početka je znao ponekad da ne uzubi od prve. Rijetko ali je znao.

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
To je sranje od anlasera.Ja sam kupio takav dok je ovaj originalni bio kod servisera i ništa ne valja.Proizvodi neke čudne zvukove dok anlasuje i jako je spor.A kao piše "brzi sa reduktorom".Znao sam odmah da neće valjati kad sam vidio razliku između njega i onog starog.Tri puta je ovaj lakši

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ma sad sam stari uspostavio, češki, srećom reduktor sa toga paše na ovaj češki. Kada sam ga rastavio unutra svega i svačega, sve se izlomilo u njemu, onaj češki unutra kao nov.

Dobro kažeš da je spor, prije mi je traktor trebao malo da zavrti da upali, a sa ovim samo pipnem odmah pali.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Zanima me čisto onako informativno kaj dolazi ovdje na poklopac od hidraulike?
6p3q1j.jpg

I počeo mi je 549 sliniti ovdje ulje na ramenu hidraulike, jel se to da kako pritegnut ili mora neki servis past ?
33578tt.jpg

nd08qe.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Na onaj čep ništa, služi u servisne svrhe kad se popravlja hidraulik ali ako slučajno zatreba može se i iskoristiti.

Na rukama treba zamjeniti O-ringe ako nisu čahure poderane pa zbog tog masti.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Znači to bi trebalo onda samo odšerafiti ova dva šerafa na ramenu hidraulike i to se izvuče kompletno rame van?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Na 549 ti može ić guma 7.50-16 veća od te bez prepravke felge ne može. Ak imaš servo 7.50-16 ripnasta guma je mrak ;)

Posljednje uređivanje od moderatora:

ByZero

Član
Tu od
14 Sij 2019
Poruka
38
Evo jedan projekat na mome 549 auspuh na dole zgodno rijesenje za vocnjake, a da ne duva prikljucke od pozadi:eek::
ke8bc0.jpg

Posljednje uređivanje:

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Na 549 ti može ić guma 7.50-16 veća od te bez prepravke felge ne može. Ak imaš servo 7.50-16 ripnasta guma je mrak ;)

Kupio sam 549 i treba mijenjati gume.
Otraga je sada 12.4 ili 12.6 28.
Na tu felgu mogu staviti 13.6 jel?
A napred bi del 6.50 16.

Najnoviji postovi

Na vrh