čovjek se inaće bavi baliranjem uslužno a i sam je mehaničar...tak da čuva stvari maksimalno...traktor mu se uopće ne muči vrti balirku na nekih 1400-1600 okretaja...milina ga je gledat kak radi s njom
:supz:
Ti fiatovi motori su u originalu nekih 53-54 ks i vole okretaje, na malim okretajima je trom.
pozdrav ljudi traktoristi
ocel mi ko da pomogne interesira me 539 koliko traktor solo tezi koliko kg ima hvala unapred:supz:
Pozz. Da li je neko kupovao bravu za paljenje i prekidač za svijetla za 549 novi tip?? Ako je moze cijena i gdje kupiti ??
P.S. iako traktor sluzi solidno, moram napomenuti na kvalitetu izrade.Prije nekoliko dana mi na jedno 7-8km od kuce pukne poluga kuplung-ona od pedale do one osovine..... stvarno više na nista nije za racunati ://...
razmislite malo kakve posljedice može proizvest ta poluga, da pukne na par metara od neke provalije,rijeke,mag.ceste...ja sam svoju zamjenio kad je pukla s ursusovom uz malu preinaku i sad je par godina u redu.Ma znam ja to tak i meni se zna desit ja to zavarim i teram dalje al je problem kad mi pukne na njivi onda moram traktor zgasit da bi prešaltal u neki veču brzinu
Evo i najnovijih modela IMT-a meni se najviše sviđa ovaj 549 bez kabine:mrgreen:
http://www.imt.co.rs/IMT549S.php
dali netko zna za cjene???
Za cjene neznam al ako uzimaš onda odma uzmi ovaj sa kabinom :gitarist::heart: