Glej moj savijet ti je ako uzimaš,,,uzmi varijabilnu,,,,,,,jer onda ako nemore delat moreš smanjit balu,,,,i ič če,,,to je sigurno...
Ja sam imao,,,560,i moju agri 120x120,,vrtio je ali,,na knap,,,tj. tek sad vidim kakve su bale,,,pošto puno igra ulogu,,,traktor,,,,,,,e sad zašto,,,ni ja nisam vijerova dok nisam počeja delat s ovim.......
Prije su mi bale bile slabo nabijene,,,,a i problem je bio kod toga šta nisu bile ljepo zarolane,,,jer jednostavno nije moga vrtit i jednako,,,nego je gubio na snazi pri kraju,,,a samim time,,je ona sporije vrtila,,,,,šta jako puno utiječe na balu,,....
Od lani kad je traktor jači,,,,tj, ovaj s čime radim,,,bale su teže,,,,,,,i jače nabijene od samog početka,,,,,,,,,,,šta sam se začudija,,,,,ali stvarno,,je tako,....bale su čvršče,,,,i samim time,,,,kod skladištenja,,,maltene je izvadiš kakvu si je i spremija......
Sad,,ovo šta sam ti napisa,,,je ono šta mogu potvrdit,,,i reč,,,sa sigurnošču,,,da je malo slab,,,ako radi veličinu bala 120x120,,i to je to,,,,bar po meni,,,,,,,,,,,,,a da če odradit oče,,,ali kako i koliko,,,,,,neznam...
Neznam zašto prelaziš na okrugle,,,,,,,dali imaš stoku sitnog ili krupnog zuba,,,i koliko radiš bala godišnje,,i dali imaš di skladištit,,kocke,,,,,jer je krma puno bolja nego u zarolanoj..........
A jesam se raspisa...:rolfer::rolfer: