A recimo kako onda objasnjavate da moj 549 ima klipove s 3 karike? Tocnije, tri kanala, da ne bi bilo da koja karika fali...
"serviser", da ga tako nazovem, mi je rekao kad su vratili traktor s servisa (promjene karika) da ne zna koliko ce traktor dugo raditi, jer nikad nije takve klipove jos vidio da imaju samo tri kanala... ocito je dobro ocjenio, jer ja ne znam sto ima u mom motoru, samo znam da mi 549 na 40kj zemlje odradjuje SVE teske radove i to u dobrom opterecenju. Jedne jeseni je orao tablu 10ha 46 sati bez gasenja

Kasnije jos tanjuranje, spremanje u dva traga... To nije mala stvar za traktor s tri cilindra. Plus jos sve nase povrsine koje radimo...
Vise sam puta napisao da ga ne sparamo bas jer treba sve to stici odraditi. Dosta je opterecen i s obzirom koliko je placen i koliko mi posla odradjuje uz MINIMALNE kvarove (detaljima kao sto je brisac koji nikad ne radi se ne opterecujem) i s kojim prikljuccima. Meni se pokazao kao idealan, do nekih 30-ak kj, a ovo sad je vec malo previse kako za njega, tako i za mene u njemu.
Kad se generalka bude radila ili se motor bude morao raskopavati zbog bilo kojeg razloga, bas cu zaviriti da vidim kakvi su klipovi unutra.