Nisu realni sa cijenama, po meni su im previsoke. Najmanje 30-40% nize cijene i traktori bi se masovno kupovali jer bi si svako radje kupio novoga vec nekog istjeranog i izrajbanog.
Točno tak, da je normalna cijena, ja bi ga več kupio i to ne jednog nego dva 577 i 550 :supz::supz::supza i da nevalja možeš ga doma posložiti, a da sve nebude o prevelikom trošku, a ne ovak em daš puno za traktor koji toliko nevrijedi, em mu moraš karike mjenjati za par sati i da negovorim za još kojekakve njihove probleme...
sanana ti imaš novog imt-a 539 kakav se pokazao
Ima ti moj sused 539 ja sam ga vozil da viš kaj ide ko zmaj u šumi :vragek:
sanana ti imaš novog imt-a 539 kakav se pokazao
A čuj, traktor stalno radi i ide, ali nije to niti blizu dobrom starom IMT-u...u globalu dosta loše.
znači tako loše
Sve ovisi koliko češ s njim raditi, ako bude radio samo lagane poslove, za što je u konačnici i namjenjem, onda nema problema.
kod mene je pak sasvim obrnuta prica sa 539.. kupili smo novoga 2000-te godine, nije obrtna limarija nego ona obicna.. sad ima negdje preko 4000 rh i ide ko zmaj.. u tih 12 godina mi je samo jednom zastekao hidraulik, ali nije bio nikakav strasan kvar nego je jedna capica zapela i nije htio pustiti, i to je to od kvarova.. i pred dvije, tri godine sam promjenio sva crijeva za vodu i zrak.. i normalno redovna izmjena ulja i filtera.. dosta radim s njim, ali vozim ga samo ja tak da znam sto moze a sto ne, tj poznam ga u dusu, hehe.. jedino sto mi smeta kod njega je to sto ponekad kapne koja kap ulja na zvonu, al to je zanemarivo..
Koje motorno ulje točiš u njega?
tocim ina super 3
I na kolko vur ga menjaš?