ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Kaže, za VUČU, ne za nositi teret...
Pa ima i jednoosovinki koje se kače gore! Što bi rekla onda torpedova kuka na to???
Kaže, za VUČU, ne za nositi teret...
Jooj opet ova prica...
Decki moji u medjuvremenu sam nasao kod kolege okvir od klatece poteznica koju je IMT prikolica pod punim teretom (6.5t) doslovce savinula do zemlje. poteznici kao takvoj nije bilo nista, al njezin okvir je bacen na otpad jer za drugo i nije.
Takodjer mi se preklane preklopila zetva soje i berba kukuruza usluzno i ajde, sta cemo 539 za kombajnom vukao kipericu po selu ali nismo se usudili odvesti na silos jer nije 539 registriran, pa cemo s 549, NO vrag odnio salu ja u sred berbe moram otkopcati berac u sred njive i kopcati punu majevicu soje na ovu klatecu pizdariju. momci moji, ne mozete ni zamisliti koliko LUPA prikolica u traktor jer je klin (bez pretjerivanja) duplo manji nego rupa na rudi. da osiguram sto dugotrajniji rad prikolica, oci na rudi redovno podmazujem.
Vise NIKAD za NIKAD ne kopcam prikolicu na klatecu poteznicu. 2012.g. sam isto tako u pola posla morao skidati poteznicu i montirati kriz jer vjerujte mi na rijec, 300 puta je lakse i bezbriznije na pol njive otkopcati i zakopcati jednoosovinku punu tereta nego s klatecom poteznicom.
Poteznica nije namjenjena za takve stvari i igrate se sto na njoj vucete tako velike terete.
Što da mu radim kako bude ako bude pucala dalje ja ću od iste pločevine napravit kompletnu kolijevku a ako me baš dobro naljuti prodat ću ga imam ursusa c335 za moje potrebe i previše hvala na savjetu.