Dečki nisam s vremenom bio baš pa me nije bilo,ta kvrga ti je bila tvornićki gore ja sam zbrusil tak da je nema,u međuvremenu mi je otišo termometar i htio sam kupit orginal teleoptik pa nije bilo mora naručit sim tam....i uzo ja za prvu ruku obični koji naravno nevalja ništ i traktor mi je zakuho a sat pokaziva 55° i naravno dihtung glave mi je i prije malo pušto ulje s desne strane i naravno dihtung se oštetil i pomješal ulje i vodu(termostat je zaštekal),i reko kad već rastavljam da napravim poluremont,skino sam pumpu i dizne i odnio bošisti na provjeru,povadio ventile rastavio glavu stavio da se odmoči sve,pimješo sam dimer,ivasol i od ine neko sredstvo za skidanje boje s vagona(koje mi je nabavio kolega koji radi u hž) i glavu je očistilo jako dobro jos sam ju poslje sa četkom i aku bušilicom očistio i opro,skino karter,pogledo radilice ležajeve,izvadi klipove pogledo karike i sve je super,jedino sam pumpu ulja stavio drugu pobjeda tešanj jer sam imo jako slab pritisak ulja,vratio karter,stavio novi limić na vodenu pumpu opro kiler iznutra,stavio novi anlaser iskrin,zamjenio membranu ac pumpe,dao provjerit alternator,provjerio korpu kvačila,i stavio novi dihtung,vratio glavu,nove ventile sam stavio i fino ih poštelo,sve zadihto,vratio,stavio novo ulje(ina super max) sve filtere,bosch pumpu i dizne vratio,zamjenio karike na kompresoru,stavio antifriz i sad traktor radi ko singerica,potpuno drugi zvuk,ulje dok je hladan na leru 3,8 bara,nakon 4 sata tanjuranja pritisak ulja 2,2 bara naći nejde iz zelenog nigdje prezadovoljan sam