Ja nažalost moram utvrditi da je to jako loše odrađena generalka.Na oko su ravni s blokom, jel koju stotu idu van ili ne, stvarno nemrem tvrditi.
Nisam mjeril kolko ventili upadaju.
Sad se trenutno dešava problem da ne mogu upaliti motor i to iz dva razloga. Jedan razlog je kaj anlaser jedva vrti(ko da je akumulator prazan) i oce se rastopiti, tak da moram sutra do strujica da vidi kaj se deogađa. Drugi problem je kaj mi se cini da s PVP nekaj nije kak treba jer kad odzracujem lajtunge gore na dizama samo malo kapne nafta umjesto da špricne. Cini mi se da uopce ne nabija tlak. A niti iz auspuha niš ne pokazuje, niti ne smrdi po nafti a kamoli da se kakav dim javi. Tak da moram i to provjeriti.
Našpanaš kvačilo da stalno lagano vozi na potisnom ležajuKaj se radi ako recimo utvrdim da je aksijalni luft preveliki ?
Čekaš da klipnjača vidi dnevno svijetlo :icon_fU:Kaj se radi ako recimo utvrdim da je aksijalni luft preveliki ?
Ja nažalost moram utvrditi da je to jako loše odrađena generalka.
Nisi mjeril visinu klipova koja je jako važna.
Nisi mjeril upadanje ventila koje je važno kak i ovo prvo.
Jel si mjeril aksijalni luft radilice bog zna.
I još kojekakva mjerenja koja smatram da je trebalo odraditi kod generalke.
Dao Bog da su oni na strojnoj obradi odradili kak treba pa sve bude u redu, ali ja radije provjerim za njima i onda sam miran
Nemre gorivo ni špricati kad kilavo vrti
Zajebavate se, a ko se zadnji smije se najslađe smije ....
@ Gajtan, jel se motor lagano vrtel u sastavljanju?
Možda greška nije u alnaseru, možda ste ga uknapirali na špagama.....
Pazi, ako je tak nakon paljenja radilica puca ko vodeni brus