• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558 DEDA. Remont

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
Eto vidiš, samo kaj ju ima na stranici, a na lageru ju trenutno (več šest mjeseci) nisu imali.
Moram opet zvati da vidim jel stigla jer ova zamjenska Wurth-ova kaj sam uzel je pri kraju
Imam ti ja jednu za dati. Sam si moraš dojti po nju. Usput ponesi i ključ 22 da promijeniš ulje u Štoreu :)
Filter bumo raspilili, da i Puknuti vidi kakva je špena unutra.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
Več gume cvile ......
Ti samo :(call): i ja sam kod tebe, to bude i preplačena zamjena ulja, a alata imaš ti i previše pa da ne gubim vreme dok pronađem svoj :(hi):

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Nije lojna vrpca nego je grafitna špaga koja solidno odrađuje svoj posao dok je sve u redu, a nakon generalke bi kod tebe sve moralo biti u redu.

Semering na peti radilice je po mojem promašena investicija, mada imka forumaša koji imaju drugačija iskustva.
ja nisam zadovoljan i nebi ga ugradil.

Semering napred na remenici odrađuje svoj posao besprjekorno ali zna zavarati odušak koji je malo nespretno smješten pa ispada da slini semering, a ono odušak nemože premagati ulje i pare koje izlaze van

To mi je i ovaj rekel da nema velike srece od tog semeringa. A ovaj semering na remenici me malo brine jer je onaj stari malo pojel remenicu pa ima kanal kud je vozil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
Ako nije dubok nek ti neko počisti, a ako je onda nebuš valjda novu remenicu kupoval?
Navucite gore čahuru i zabrtvi između radilice i remenice i nebude problema.
Naravno, semering ima propisanu mjeru na koju se mora nabiti da bi odbacivač ulja imal svoju funkciju i da bi semering vozil po remenici na pravom mjestu.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ne znam ni sam. Nova remenica mi skoro 300 kuna. Budem to sve dobro opral pa budem videl još kak bude izgledalo ali onako na prvi pogled je izgledal fest kanal.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Aj ako se nekome da malo napisati o kilažama kod stezanja.... Ono, glava, konzole, klipnjace itd...

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Cak sam i razmišljal da uzmem novu remenicu ali onda bi uzel 13 mm pošto ide alternator a dinamo izbacujem

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Jeftinije je preraditi remenicu na alternatoru na 17mm a ovu na radilici popraviti.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
istina ,a li nema tam kaj delati remen od 17 mm , ubija pumpu , ubija alternator a bome i sebe jer mu se nije lako svijati oko male remenice alternatora

Posljednje uređivanje od moderatora:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Šta je jeftinije a šta nije to je pitanje. Niko se nebu s time igral za đabe sigurno.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
Aj ako se nekome da malo napisati o kilažama kod stezanja.... Ono, glava, konzole, klipnjace itd...
Meni se neda pisati.
čitaj kaj knjiga veli, u praksi ima sitnih razlika

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
taj podatak mehaničari kriju kao zmije noge

to ti je ono , stež sivonja koliko hočeš ali paljenja nema

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,799
@muha sve piše al nema visine klipa??
Kak nebi bilo, vidiš kakve su tu decimale u ovoj knjizi, a i kolega još za sad taj podatak nije tražil.

knjiga i praksa su sasvim različiti podaci

Najnoviji postovi

Na vrh