Svojedobno je mozda bio dobar naspram konkurencije u svojoj kategoriji al ima pun puno vecih sila ili ti siledija od 558.
Kad bi ih sve stavili na test pod razna opterecenja onda bi se vidjelo loliko on ili neki drugi ima sile u sebi!
Prijenos i dobra redukcija daju traktoru snagu a ne jacina motora.
A silu i dodatnu snagu mu povecava dobar raspored tezine i sama masa traktora.
Kod imt-a je slaba tocka taj prjenos i redukcija snage i to nadoknaduju jacim motorima,dok kod zetora snaga se pojacava dobro proracunatim omjerom prijenosnika i dodatnom redukcijom tog prijenosa snage.
ja orem s 2x14''
IMT 558 JE SILA!
Za ono doba motor je bil odličan no to je traktor za ravnicu u mojim brdima je 4911 u svemu bio bolji a puno slabiji motor no da ga ne kudim kod mene ima još samo jedan i to je nasljeđe inače bi i taj bio prodan nije on za bregove .
HAHAHAHAHA. ..
nemas ti pojma!
cuj zetor 4911,nema goreg traktora,imace svi zetori su bljak al bas 4911 i 5711 te 6711 su smrt za voziti!USKI,DUGACKI I STALNO PREDNJI KRAJ U ZRAKU(zbog amortizera)
cuj bolji od 558?
PO CEMU?veca kabina?
Puno slabiji(probaj mu zakacit 2x14 plug pa ces vidjet)
;vise trosi...
ukratko nije ni za ku..a!
mozda je 58-aka vrijeme malo pregazilo al za zetore,fiate i sl. on je i dalje POJAM OD TRAKTORA.
i da,mozda nije idealan za strane al to je zato jer nije duplak!
al moze vise povuc uzastranu neg svi zetori bez prednje vuce a i od 6245(provjereno)
to sto se tebi nesvidja to je zato si slovenac,da nekazem sta jos...
HAHAHAHAHA. ..
nemas ti pojma!
cuj zetor 4911,nema goreg traktora,imace svi zetori su bljak al bas 4911 i 5711 te 6711 su smrt za voziti!USKI,DUGACKI I STALNO PREDNJI KRAJ U ZRAKU(zbog amortizera)
cuj bolji od 558?
PO CEMU?veca kabina?
Puno slabiji(probaj mu zakacit 2x14 plug pa ces vidjet)
;vise trosi...
ukratko nije ni za ku..a!
mozda je 58-aka vrijeme malo pregazilo al za zetore,fiate i sl. on je i dalje POJAM OD TRAKTORA.
i da,mozda nije idealan za strane al to je zato jer nije duplak!
al moze vise povuc uzastranu neg svi zetori bez prednje vuce a i od 6245(provjereno)
to sto se tebi nesvidja to je zato si slovenac,da nekazem sta jos...
Nebi ništa komentirao, ali vidim da spominješ FIATA u nekoj usporedbi s 558, čovječe moj, Fiat traktori svi od reda, od onih najstarijih do najnovijih su BOG i Batina u odnosu na 558.
Nisam vidio jedan 558 i ne kažem da nevalja, ali brate mili ima i puno boljih traktora u njegovom rangu.
a upravo 558 je precjenjen isto kao i 539,, ništa bolji a niti lošiji od sličnih ali ipak precjenjeni i koliko mene sječanje služi 558 se prestao proizvoditi 1983 a upravo tada je počela proizvodnja 539
Nebi ništa komentirao, ali vidim da spominješ FIATA u nekoj usporedbi s 558, čovječe moj, Fiat traktori svi od reda, od onih najstarijih do najnovijih su BOG i Batina u odnosu na 558.
Nisam vidio jedan 558 i ne kažem da nevalja, ali brate mili ima i puno boljih traktora u njegovom rangu.
a upravo 558 je precjenjen isto kao i 539,, ništa bolji a niti lošiji od sličnih ali ipak precjenjeni i koliko mene sječanje služi 558 se prestao proizvoditi 1983 a upravo tada je počela proizvodnja 539