adnan.jusic3
Član
- Tu od
- 11 Lis 2012
- Poruka
- 87
jel iko uspio napraviti imt 558 u duplaka?
al da radi sve kako treba...
Posljednje uređivanje:
jel iko uspio napraviti imt 558 u duplaka?
577 dv je sila i mrcina al u sumi nije ni do koljena internacionalu 80kr duplaku,oba sam vozil sa 5m drva u brdu,gdje su zetor 7045,560,577 stali a internacional samo ide i ide i ne staje koda ima jos 4 kotaca na sebi koji grebu nevjerojatno kaj taj traktor radi u sumi u brdima i u blatu.....
Susjed ima 558 i 559 s kabinom i s 558 radi sve vise manje i nedavno ga je totalno sredil i zgleda pic pic.
U sumi veli da mu je bolji 559 jer ima napred utege tezi je od 558 i bolje vuce pod teretom.
Ovaj put si skroz u pravu internacionala može u tim uslovima jedino pobjediti fend a 559 nisam videl a 558 je dobar za šlajsanje a za ostalo treba lance ili kanjđe .
Baš mu ni je lako .
Posto sam veliki ljubitelj IMT 558 a trenutno ga ne posjedujem , citam ovdje po forumu da postoje brzi i spori, koja je sad razlika izmedu ta dva modela i kako ih razlikovati recimo prilikom kupovine jedng takvog traktora
Staviš ga u treču brzu oko normalno krene onda je sporiji ako teže krene onda je brži pa ti biraj . Ja ti nisam ljubitelj imt-a 558 više nemam (hvala bogu) imam jedino još 560 sa hidro volanom novi tip njega još podnosim :icon_pray:
Kojim plugom ores?
Kolko vremena potrosis na jednu ral oranja?
orem s imt 12coli visoki klirens,treba mi oko sat i po do dva,ne forsiram ga,mada je vraški brz u oranju. http://www.youtube.com/watch?v=dZkBnw5hjgc pogledajte video
ja orem s 2x14''
IMT 558 JE SILA!