Pozdrav!
Lijepo je vidjeti aktivnost na forumu.Kako idu zanimljiva vremena mislim da ce aktivnosti biti sve vise.Barem nas amatera.
Na imt 558 vjerojatno je propustila ac pumpa gorivo u karter.Zadnja kupljena je bila srpske proizvodnje.Sada iste nema vise u toj trgovini.
Molio bih informaciju gdje mogu kupiti pumpu srpske proizvodnje? Bila je izdrzljiva.
? ulje mora curiti u karter. valjda misliš nafta curi u karter?Da li vrijedi mijenjati membranu i ima li veze to sa curenjem ulja u karter?
ja na svom imt 533 mogu rastaviti pumpu i zamijeniti membranu. neznam dali 558 ima isti sistem. ako ima možeš tu pumpu rastaviti i zamijeniti samo membranu.U ponudi su neke slovenske..cija je cijena sada manja nego prije ova kupljena..proizvedena u srbiji. Probali ste slovenske?
Da li odgovaraju pumpe sa masseya? Pitam to jer originalna je bila takva. Kakva je kvaliteta tih pumpi?
Za sada toliko
Nadam se da ste jos tu..od Muhe na dalje,pa da cu dobiti odg.
Na www.plinara-baderna.hr imaju u ponudi Perkins i BCD pumpe (549 i 599kn ak sam dobro zapamtil) Imaju i IPM po 250ak negdje.Pozdrav!
Lijepo je vidjeti aktivnost na forumu.Kako idu zanimljiva vremena mislim da ce aktivnosti biti sve vise.Barem nas amatera.
Na imt 558 vjerojatno je propustila ac pumpa gorivo u karter.Zadnja kupljena je bila srpske proizvodnje.Sada iste nema vise u toj trgovini.
Molio bih informaciju gdje mogu kupiti pumpu srpske proizvodnje? Bila je izdrzljiva.
Da li vrijedi mijenjati membranu i ima li veze to sa curenjem ulja u karter?
U ponudi su neke slovenske..cija je cijena sada manja nego prije ova kupljena..proizvedena u srbiji. Probali ste slovenske?
Da li odgovaraju pumpe sa masseya? Pitam to jer originalna je bila takva. Kakva je kvaliteta tih pumpi?
Za sada toliko
Nadam se da ste jos tu..od Muhe na dalje,pa da cu dobiti odg.
Treba ti kompresor, kihavac, boca za zrak, podpedalni ventil(za aktivaciju kočnica na prikolici), izvod za zrak za prikolicu, nekoliko metara crijeva i naravno prikolica sa zračnim kočnicamaBoca za zrak je skinuta pa me zanima štosove trebam da je osposobim zajedno sa priključkom za prikolicu
Ne mora, istina, može se vjerojatno složiti kako ima i 539..ali u originalu je u pitanju podpedalni ventil za aktivaciju kočenja prikolice na 558Pa ne mora biti podpedalni!
Hvala za odg. Cekao sam da mogu prvo pokusati sa membranom.Trgovac kaze da je IPM bolja sigurno od Slovenske.Skuplja jest poprilicno..270 ili 345kn.Ipm isti u dvije trgovine ??? Nisam provjerio ambalaze..no ipm je oboje.Na www.plinara-baderna.hr imaju u ponudi Perkins i BCD pumpe (549 i 599kn ak sam dobro zapamtil) Imaju i IPM po 250ak negdje.
Ak je samo do membrane zamjeniš membranu i zaboraviš na te glupe pumpe.
Ja sam se u slovensku razočaral. Puštala ulje na osovinici ručkice za pumpanje. Nisu ju dobro naprešali valjda. Na kraju sam od stare uzel donju polovicu, a od slovenske gornju.