Josa, čestitke na novoj makini. Bolji odabir od onog kaj si htel uzeti :drink:
4 litre koncentrata ti je dosta i ako si ga nakon uljevanja uspel upaliti da izmješa netreba ispuštati.
Kabina je takva kakva je, ona mala kaj ti (ako nemaš zadnjeg stakla) kiša po leđima curi, ali je bolja nego nikakva. Čini mi se da je to od nečeg nasađeno gore.
Anlaser ako je zgorel rotor možda bolje zamjeniti drugim, ali to buš videl kad otvoriš, alternator istop tak, možda je samo regler.
Kaj se kotača tiče možda krajnik lufta ima.
PVP, ta gumica se doma zamjeni bez sidanja pumpe dole.
Hvala Čovik! ono o cemu smo pricali, ipak je prevagnulo, i ovako sam se odlucio...
lako za kabinu, tu se da cuda napravit
ovako, dopodne sam palio traktor nakon ispustanja vode, iz kilera, i iz bloka, ulio sam 4 l koncentrata, sve pozatvarao. isao sam palit traktor, grijac 10 sekundi, paljenje 10 sekundi verglanja, nista... 10 sekundi grijanje, 15 sekundi verglanja, jer je ko malo zavatil, al nije upalil, i onda sam skuzio da se pusi s kontra strane od auspuha, a i smrdjelo je po topljenoj plastici... kum (automehanicar) pocel vikat da stanem... nakon malo puhanja u alnaser, kljucem smo dotegnuli kablove, iz nekog razloga, matice su bile otpustene malo... probali smo jos jednom paljenje, nakon dotezanja, alnaser je osjetno zivlje vrtil, al je onda sta... i na svaki pokusaj paljenja, culo se samo TK,,,, TK,,,,
reko, umro, to je to...
ni mi vrag dal mira, nakon sat i po, ako ne i dva, ja osal do traktora, grijac drzal 30 sekundi, okrenem, i sotona sastavi
jedno pola sat je radio traktor, vozao se po podrumima po ulici od susjeda jer jos nemam tablicu pa ni sigurno na glavnu cestu, i onda sam u zadnjih deset minuta primjetio da mi tinja kontakt zarulja, pa makar i do kraja odvrnuo gas... kad sam sparkirao traktor, idem ga probat upalit, nema vise ni TK... nista, mrtvo... izvadio akumulator, kupljen prije dva tjedna, ono oko na njemu svetli zeleno... tak sam ostavio traktor... sad cu vidit kaj dalje