Ekipa trebam savjet..ovak..kak mi je motor na mom 558 rekao baj baj..kreno šibat ulje na velko oš na šipku oš na čep pukle karike na dva klipa od tog je jedan izgorio grdo,a i radilica je u banani..pa nema druge nego generalka..:icon_rolleyes:
E sad pitanje dakle idu novi sklopovi unutra e sad vas trebam..znam da djelovi opčenito nisu neka sreča..ali šta je bolje stavljat unutra..turske, indijske ili neke treče sklopove? :^):
Mislim da će biti tvrđa jer je sad povećana malo snaga ali govorim napamet, treba vidjeti. Susjed ima 558 aline sjećam se da je pedala tako strašno visoka da lupa nogom u volan.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Ekipa trebam savjet..ovak..kak mi je motor na mom 558 rekao baj baj..kreno šibat ulje na velko oš na šipku oš na čep pukle karike na dva klipa od tog je jedan izgorio grdo,a i radilica je u banani..pa nema druge nego generalka..:icon_rolleyes:
E sad pitanje dakle idu novi sklopovi unutra e sad vas trebam..znam da djelovi opčenito nisu neka sreča..ali šta je bolje stavljat unutra..turske, indijske ili neke treče sklopove? :^):
Ma naravno da ne lupa u volan. Ak je sve normalno naštelano kako treba, sve najnormalnije funkcionira... Ljudima je dosadno pa izmišljaju toplu vodu.
Ja sam po preporuci stavil Indijske sklopove
Indisjki sklopovi najlošiji .
Ne traju dugo premekani.