Sad si pocel mastiti. Željko ti veli da postoji više proizvođaca. To ti je isto kao i s njemackom robom. Postoji njemacka i njemacka... Koliko si ti PDMovih sklopova ugradio, koliko Indijskih, a koliko Turskih?
Pa dam ja tebi broj od majtora koji tvrdi da su baš Indijski najbolj. I kaj sad? Sve se svodi na to kaj sam vec gore i napisal, svaki meštar ima svoju teoriju, a ti ocito kao ni ja nisi ništa od toga ugradil ali tvrdiš nešto na osnovu onoga kaj ti je netko isprical. A ja sam sklon vjerovati jedino onome kaj sam vlastitim iskustvom naucio. Dakle, kad vidim za par godina kak mi se bude pokazao taj sklop koji je ugrađen onda cu reci da valja ili ne valja... Do tad, ne vjerujem ni tvom ni mom meštru, jer i jedan i drugi gledaju da uzmu pare.
560je bolji za šumu ali ga više šteta no nakon 533 je 558 preporod isto tak je 560 posle 558 preporod ako ima hidrovolan .Inače sam imal za primjetiti da ljudi dosta 558 koriste za šumu, jel ima kakva fora u prenosima ili kaj, ipak je 560 malo jači i teži,a manje se koristi?