Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:Kawasaki zato bi ja delal sa bilo čime samo da je ispravno, ima kabinu i naravno radio(jer bez radia se nemre)
Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:Kawasaki zato bi ja delal sa bilo čime samo da je ispravno, ima kabinu i naravno radio(jer bez radia se nemre)
Ja sam bil uvjeren da je ovo tema o imt558, ali koliko vidim tu je natjecanje tko ima većeg i tko dalje piša!!
Iskreno??
Sve su to stare rage, ne rage, nego ragetine koje nisu za drugo nego za cios, ali pošto za bolje od toga i sličnih raga 95% nas na forumu nema love radimo sa njima! Radile su posao 50-60g prije nas i ako bude dijelova još budu 50-60g radile! Sad dali je bolji ovaj ili onaj model svako zna za sebe ponaosobno i već tjedan dana se prepucavati kaj je bolje je u najmanju ruku dječja posla! Evo iskreno da i ja malo zakuham, meni su ursusi i zetori najbolji traktori na svijetu i da mi neko imt da badava vjerojatno bi ga mjenjal za prvi ursus ili zetor! [emoji23][emoji23][emoji23]
je, kad ti klipi izletiju kroz auspuh, puno vredi muzika do kraja odvrnuta..:icon_weed:
Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:
No no, probati još koju marku, da ne imenujem, prije nego ovak pisati.Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:
Vi'š da smo te pročitali :biggrin::icon_lol:... A ko klinac sam se znal otpeljati u vinograd s 549 i sam radio Banovinu poslušati
Nadam se da se nećeš ljutiti.Malo šale:zato ja imam ovakvog dajca...i jednoklipca i dvoklipca!happy):
Podatak za stezanje ti je toćan, a stežeš u križ od sredine prema van. Isto ko i na auto programu kojeg spominješ. A ako to radiš u pravilu ti šeme nebi ni trebalo.