• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Kawasaki zato bi ja delal sa bilo čime samo da je ispravno, ima kabinu i naravno radio(jer bez radia se nemre) ;)
Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ali radio u IMT-u jedino čuješ dok motor ne radi. Znači, ti odlaziš na polje slušati radio? A tko onda ore?:icon_lol:
Antifoni su zakon! [emoji23][emoji23]

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ja sam bil uvjeren da je ovo tema o imt558, ali koliko vidim tu je natjecanje tko ima većeg i tko dalje piša!!
Iskreno??
Sve su to stare rage, ne rage, nego ragetine koje nisu za drugo nego za cios, ali pošto za bolje od toga i sličnih raga 95% nas na forumu nema love radimo sa njima! Radile su posao 50-60g prije nas i ako bude dijelova još budu 50-60g radile! Sad dali je bolji ovaj ili onaj model svako zna za sebe ponaosobno i već tjedan dana se prepucavati kaj je bolje je u najmanju ruku dječja posla! Evo iskreno da i ja malo zakuham, meni su ursusi i zetori najbolji traktori na svijetu i da mi neko imt da badava vjerojatno bi ga mjenjal za prvi ursus ili zetor! [emoji23][emoji23][emoji23]

To ti je stvar ukusa, ja ne bi Ursusa imal makar nikakav traktor ne imal. Da mi ga neko pokloni tužil bi ga za uvrdu casti i prodal ga na kilažu u staro željezo samo da još nekoga ne unesrecim s tim krampom.. :biggrin:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
je, kad ti klipi izletiju kroz auspuh, puno vredi muzika do kraja odvrnuta..:icon_weed:

Bi se vi iznenadili, ali ja u 549 imam radio i solidno se čuje taman da ga ja čujem a ostatak sela ne. Radio se sluša samo po cesti i kad se radi sa nekim strojem koji nema kardana(plug, tanjurača, itd) i gdje ne može doći do nekog loma nepažnjom. A ko klinac sam se znal otpeljati u vinograd s 549 i sam radio Banovinu poslušati :p

A kaj se tiče klipof to se na IMTu jako teško more desiti jer bude siromak prije proklizal nek zapel i ugasil motor, vidiš kak su u IMTu napredno razmišljali. :icon_lol:

Čak sam primjetil da se bolje radio čuje kroz antifone :biggrin:

Marko96

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2018
Poruka
316
Slušalice od mobitela su zakon kakvi antifoni.. staviš slušalice ništa više ne čuješ.. jedino tako mogu radit cijeli dan i doći doma odmoran

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
No no, probati još koju marku, da ne imenujem, prije nego ovak pisati.

Meni je samo žal kaj te nisam slikal kad si Štorka k meni dopeljal, ovi kaj u svemir idu se mogu sakriti kakvu si ti opremu imal :icon_pray:

klempika

Novi član
Tu od
24 Pro 2017
Poruka
14
:(clap)::(clap)::(clap):niko nije rekao da sam ja vodu tocio u taj traktor,takav je traktor kupljen

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
558 stara linija 560 i slični dok radi od buke se teško sluša radio dok novi tipovi (kabina na selenima) može se slušati radio .

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=QzHMNYBDCDo[/YT]

zato ja imam ovakvog dajca...i jednoklipca i dvoklipca!:(happy):

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
zato ja imam ovakvog dajca...i jednoklipca i dvoklipca!:(happy):
Nadam se da se nećeš ljutiti.Malo šale:

Valjda si mislio jednoklipca i dvajajca:(clap):

Posljednje uređivanje od moderatora:

klempika

Novi član
Tu od
24 Pro 2017
Poruka
14
upravo radim od matorog 558 jer smo ga kupili s puknutim blokom vec sam pisao o tome i radimo na tome da sredimo to, kupio matori drugi blok kojeg smo skroz sredili i sutra pranje ostalih djelova i sastavljanje,
pitanje na koliko se steze glava i smjer stezanaj kako ide,sad dali brtvu treba namazat malo uljem ili diht masom jer je prijasnja bila namazanom diht masom, ili staviti na suho. ja sam automehanicar i takvu brtvu inace malo nauljim sad kako je ovdje nemam pojma i prvi put traktor radim jer moram tati to srediti:)
jel ima nekih fora u sastavljanjui na sta treba pripaziti, polu motor je trnovan,sa novim košuljicama,klipovima,ležajevima, radilica nabacita, ja sam nesto nasao da za stezanje 7.5 -8 NM ali ajd ga znaj kojim redosljedom, inace na autima koristim auto datu ili na brtvama bude nekad redosljed i nm. .pozz

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Podatak za stezanje ti je toćan, a stežeš u križ od sredine prema van. Isto ko i na auto programu kojeg spominješ. A ako to radiš u pravilu ti šeme nebi ni trebalo.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Imao si na poljoinfo radionički priručnik za skinut za 558 .
Ima na netu probaj potražit

klempika

Novi član
Tu od
24 Pro 2017
Poruka
14
Podatak za stezanje ti je toćan, a stežeš u križ od sredine prema van. Isto ko i na auto programu kojeg spominješ. A ako to radiš u pravilu ti šeme nebi ni trebalo.

sve mi je jasno onda

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Citiraj:
Prvotno napisano od MUHA Vidi poruku

sve mi je jasno onda

Ako je blok trnovan jel bude visina klipova odgovarala,mislim jel nebudu sada pravisoki.
Naravno samo pitam znalce oko toga da nebi bilo malo preveć kompresije:icon_scratch:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Traktor isti kao i 558 samo što je bio namjenjen za egipatsko tržište, znači hladnjak većeg kapaciteta i bolje je "hlađen" propusniji je(ne znam kako se izrazit najtočnije uglavnom bolji hladnjak tako da traktor teže može zakuhati u onim uvjetima rada u Egiptu).

Posljednje uređivanje:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Baš me zanima sa čim su oni mješali antifriz. Jel im ona voda iz Nila valjala za kiler ili su kupovali destiliranu :icon_scratch:

Najnoviji postovi

Na vrh