• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Po mom iskustvu nema šanse skinuti ga cijelog dole.

bangaham

Novi član
Tu od
2 Lis 2023
Poruka
27
Poucen prethodnim iskustvom, lager s fleksom zarezan 3/4 debljine i s majzlom rascjepan do kraja i samo je skliznuo dolje.

IMG_2818.jpeg
IMG_2819.jpeg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Tak to ide najjednostavnije.
Samo treba paziti da se ne zapili osovina, da ne ode špena u oko ili komad ležaja u šaku ili neki drugi dio tjela.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
@MUHA, kad si spomenuo radijus, jel on tu samo u funkciji smanjenja opterecenja kako osovina nebi pukla zbog koncentracije naprezanja izmedu dva konzolno opterecena dijela ili ima i neku drugu ulogu?

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
KTM exc 125, nije bila original radilica, a to je enduro zvijer od motora. Kupljena je "poznata, razvikana" aftermarket. Athena ili slican proizvodac. Vise se ne sjecam kad smo to rasklapali i sklapali. Gle cuda, polutka je pukla od strane magneta, stravicno kako je magnet odletio po cesti u zid birtije. Srecom nije strgalo nogu prijatelju. Nema radijusa! Uzasno.

hodakk

Novi član
Tu od
25 Stu 2024
Poruka
2
Dobar dan imam pitanje za imt ,558
Imam imt 558 pusi mu se iz oduska (iberu) i curi mu ulje sa strane gdje mu je pumpa i sa kontra strane i iskace mi iz brzih brzina samo kad idem uzbrdo sta bi se tu moglo napraviti

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Za izbacivanje iz brzina su vrlo vjerojatno problem šiljci i opruge koji drže mjenjač u brzini, nije neki trošak za promjeniti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Dobar dan imam pitanje za imt ,558
Imam imt 558 pusi mu se iz oduska (iberu) i curi mu ulje sa strane gdje mu je pumpa i sa kontra strane i iskace mi iz brzih brzina samo kad idem uzbrdo sta bi se tu moglo napraviti
Najvjerojatnije je najbolji recept za te kvarove prodaja u dijelove.
Motor treba generalku, mjenjač je upitan jel budu utvrđivači samo pomogli, kočnica najvjerojatnije nema ko nijedan drugi..... ostatak, struja, gume, limarija... ko zna u kakvom je stanju.
Sve se to da popraviti samo je pitanje jel se isplati.

hodakk

Novi član
Tu od
25 Stu 2024
Poruka
2
Limarija i instalacija mu sve radi samo kod alnastera mu malo kapa ulje i na iberu dok je u leeu malo pusi

Najnoviji postovi

Na vrh