DF&Torpedo kaže:
[quote="marko hurlimann xa86":273ucu0j]Agrotron ide 50km/h
Ne, 40 km/h mu je max.
Bobo ja sa 40 km/h ostavim tvog IMT, k'o od šale. I gledao sam neki dan na IMT satu piše da na 2200o/min ide 30 km/h u 5 brzini.
IMT sigurno neide toliko, jer nema ni prednje kočnice, a i da ide toliko premali su kotači, kad bi naletio na grabicu na cesti pukao bi na pola.[/quote:273ucu0j]
Pisalo na tarabi pi.ka, pa niko nije je.o!
Mjerio sam autom da moj 549 ide 40km/h. Ako Markov hurlimann mjeren autom ide 40, zato ne bi i moj IMT?
Daj mi jos nesto objasni... Moj 539 i 549 su u prve 3 brzine jednako brzi pri istim okretajima, a na satu od 539 pise max 27km/h. To meni hoces reci da su 4. i 5. brzina na 549 samo za ukras i 3 km/h vise?
Na papirima i satu MORA pisati 30km/h max, jer drugaciju homologaciju ne mogu dobiti za svoje traktore, te ih kao 30km/h predstavljaju. Sat na IMT-u je vise-manje samo za ukras, a noviji modeli kao moj 549 uopce nemaju nikakav pokazivac brzine, vec samo brojac okretaja.
Vise puta sam govorio da kad naletim na policijsku patrolu da mjeri laserom brzinu, da cu ih zamoliti da mi izmjere pa da smo s tim vise nacisto. Nitko mi ziv ne vjeruje da IMT 542 i 549 idu 40km/h...