nemoj pretjerivati, fergusona imam jako dugo, orao s njim u svim uvjetima, i dobro znam potrošnju, kao i na 560, torpedu 75 i mtz 82, koje sam sve imao, a dobro poznajem i 6211 i njegovu potrošnju.....
opet spominjem, sve što si nabrojao, nije bitno, klasičan 6211 ima 10 brzina i to mu je dosta......560 ima samo 6, i to mu je dovoljno.....barem meni je....
opet nema klimu, što je u proljeće za pripremu dosta bitno......meni nije od presudne važnosti jer obrađujem 35 jutara, pa nisam puno u traktoru......i nesmeta mi vrućina
prednji amortizeri neznam koliko su bitni, jer ovaj sa klasičnim 10 brzinskim mjenjačem je sporiji od fergusona.....
dodatni cilindar hidraulike, meni netreba, noviji 560 od mog ga ima, moj nema......
i to je sve cjena nepotrebnih stvari, možda to nekome i je bitno meni nije.......
da taj traktor ima barem 100ks, onda bi presudno bilo veći broj brzina, klima, prednja vuča, jača hidraulika, motor 6 cilindara, brzina u transportu......itd
to sve nalazim su starom dobrom john deere 3650 ili 3640, koji je nešto slabiji i nađe se za 70 000 do 100 000kn.....kod mene s njim vuku 4x14.....i onda mogu reći da imam traktor, i to bi bila isplativa investicija.....sve ostalo pada u vodu