• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 560

• Temu pokrenuo jackerjean
  • Datum prvog posta

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Naj više slučajeva da se iz nekog razloga "diže" poklopac ,pa stave na poklopac četri šarafa i probaju kako diže tanjurače😂

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Nepravilno podešeno polužje u kombinaciji s neispravnim sigurnosnim ventilom.
I otpusten poklopac.
Hvala. Koje poluzje, desno od rucice za podizanje tereta? Ili ovo unutra?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I jedno i drugo i balansna opruga.
Sigurnjak je najbitniji da je ispravan.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Dečki ukapčalica kardana mi ispada(isključuje kardanskog vratilo) a u transportu hoće uključiti preko diferencijala, zvao po trgovinama nema nigdje nove, ima li ko kakvo riješenje.
I kad uključujem, tek na samom vrhu kad je ručica osjetim da je ukopčalo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Možda je štift koji prolazi kroz ručicu i osovinu umoran pa utvrđivač slabo drži u zadanom položaju.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Poz. Zanima me na kojima priključcima koristite ovaj produzeni reduktor kardana za smanjenje okretaja? S kojima priključcima može se delati bez tog reduktora?

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Kak misliš? Pa na svima, neda se on skinuti pa da imaš obični bez redukcije, barem ne koliko sam ja upoznat

Najnoviji postovi

Na vrh