Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,939
Nabiti i zavariti
Ako imaš npr. vijak desni a krajnik ljevi navoj nikako ne može primiti..ja sad ne znam napamet ..da li je to spona volan-osovina ili spona os kotača do kotača?Evo da preciziram, novi je 18,8mm a stari je 18,5mm. To je kod ulaza. Unutra su skoro identični. Evo i ja se sada hrvam sa tim mjerama jer je to na milimetar od milimetra. Ova je mjera precizna kada vlasnik zna da nešto ne štima. A trgovcu će to od oka biti isto. Jedini savjet je da pitate trgovca da li ima nekih razlika u tim krajnicima(mm) Što se tiče navoja probao sam šerafiti u oba dva smjera.
Možda bi im se produljil vijek da na njih ugradi mazalice pa da ih prije svakog posla malo stisne da baš zmazanoća ne upada u nutra već da mast to pokupi?Ako nema lufta nema ni briga, ali ga bu bilo jer su zaštite stradale
To bi sigurno, nekad je bilo za kupiti posebno zaštitnih gumica jer su krajnici trajali desetljećima.Možda bi im se produljil vijek da na njih ugradi mazalice pa da ih prije svakog posla malo stisne da baš zmazanoća ne upada u nutra već da mast to pokupi?
Znači ima ljevi i desni..daj provjeri u garaživlč.puknuti
KRAJNIK SPONE-LIJEVI M20,K-15MM 558-577,R60-65 IMT
KRAJNIK SPONE-LIJEVI M20,K-15MM 558-577,R60-65 IMT Šifra: 01080171 Zemlja porijekla: Turska Cijena swww.njuskalo.hr
Zato sa možeš podesiti špur bez izbijanja konusa. Zato moj lijevi ne hvata nego me sada zanima čemu desni i lijevi?