Boli mene što narod kaže, mene je zanimalo kako traktor pali u zimi pod snijegom i ja sam ga išao upaliti, koga nezanima, neka nepali svoj traktor, al vjerujem da je to napravilo 80% ljudi na forumu, i tu nevidim ništa loše. Da me zanima i kako kombajn pali, upalio bi i njega :icon_jook:
Da je potrebno grijati, i da to toliko produžuje vijek trajanja, bilo bi neizostavno na svakom traktoru renimiranih marki, mislim da bi JD prvi to ugradio, al što će mu, kada njihov traktor bez izmišljanja tople vode napravi preko 20 - 25 000 radnih sati u 10 do 15 godina, i to u pravom poslu, a ne ko večina vlasnika IMT-a, što su duplo stariji traktori, a večini je služio da idu u pekaru po kruha, i da dovezu prikolicu drva, i eventualno obrade svoj vrt i vrt od susjeda, i onda se ugrađuju grijači tople vode, treba srediti traktor, ako se misli koristiti za posao.
a kako kod onih sa zračnim hlađenjem?? njih je onda nemoguće upaliti, ili se uzima brener i griju se cilindri, stvarno neznam, nema smisla raspravljati o tome!!!!