¸Moram izmisliti zeger-kliješta (imam nekakvu ideju jer imam kardansku za uzorak) a ako stignem napraviti da drže napeti zeger a samo izmaknem i ostaje u utoru. tad neće poklopac dole . Batinu imam ali ne za zeca (njega nemam) pa bi moglo nekaj zamjenskog :icon_twisted::icon_rofl:
Jel je taj cajger više na svom mjestu ili da palim pilu i dojdem u ispomoč?Po uputi kolege lisnika skinut je samo poklopac za izmjenu filtera mislim da ću tako i sastavljati jedino neznam dal da ostavim vani zupčanik na kardanu za brzine ionak to nikad ne koristim. Radi olakšanja stavljanja cegera isti sam na krajevima probušil rupe pa mogu koristiti obična ceger kliješta .
Bilo koji bosista, zadnju garnituru gumica za takvu boš pumpu sam uzel u traktor univerzalu Sesvete (za rumunjsku izvedbu takve pumpe) ali je koštala oko 150 kuna, ili kupiš u bilo kojem dučanu traktorskih dijelova (da ih sad ne nabrajam) O-ringe, a brtvu izrežeš sam od papira ili koristiš staru ako ju ne potrgaš.Pozdrav,
curi mi nafta na pvp , kao na slici samo je moja marke "Cav" ,, curi na osovinicama za gas i gašenje pa me interesira gdje u Hr ima za kupiti garnituru sa ovih 4 oringa i brtvom poklopca..
LP svima :icon_winkle:
Misliš cijelog IMT-a?:icon_rofl:
Jel je taj cajger više na svom mjestu ili da palim pilu i dojdem u ispomoč?
Zapelo kod tokara bude sutra probal ukopati kanal za ceger.