Isuse i Bože, ljudi moji, kako si vi komplicirate život s tako banalnim stvarima...
Kod ove samoutovarne vidim problem i nebude se ona dala kopčati na donju vuču, konstruirana je tako da ide na gornju vuču i nema prepravaka.
Emy, riješenje tvojih briga i problema je to da si več jednom daš napraviti ili nabaviti PRAVU i DOBRU gornju poteznicu, mani se ovih svojih pulfera i poluautomatskih pizdarija, T-komada i ostalog, samo si muke praviš s time. Ova tvoj prikolica traži pravo gornje kopčanje i tu je kraj priče.
Evo ti slika kak je moje riješeno, prekopirao je stari od IMT-ovog originala i več 22 god radi bez greške, sve što se kapči gore kapčim gore, od samoutovarnih prikolica, cisterna, dvoosovinskih prikolica, čak i jednoosovinskih s kopčanjem gore i nikad koliko ja pamtim od malena se 565 nije propeo, ako si normalan vozač i znaš kako s teretom, ide i u brijeg i niz brijeg. A berač kukuruza, IMT jednosovinku, balirku i još neke sitnice kapčim na donju klateču poteznicu i isto nikad problema.
Evo i slike....
E da smo si bliže ja bi ti svoju posudio i došao bi ti pokazati kak sve to lijepo radi....
Daj si tak nešto napraviti i mirno spavaj.