vidi ih što su se svi imt-aši pobunili, u to vrijeme 80.ih bio je zetor 7245 u rangu sa imt i imao je onu pravu kuku, to je drugo što ti sad uzimaš za primjer 3511 ili neki drugi iz 60-ih,
e da kićo ali taj 577 od 80-ih do sad nije ništa napredovao, a zetor bome je.
i još ću nešto reć al nemojte odmah planut, meni taj imt sa 28" gumama izgleda smiješno i maleno bolje bi mu odgovarale 30" ili čak 16-9 34" onda bi bio metak.
i ja mislim da je više dosta bilo ove zajebancije, vatrica je lijepo planula,a na nju svi dolivaju benzin malo po malo:weedman::weedman::weedman:
i što bi bilo traktor, bio bi brži na cesti i ostalo, jer ioako on taj traktor ne koristi za teške radove, vidio sam puno traktora sa takvim gumama, pa nije valjda imt od putra da će se rastopit.
vidi ih što su se svi imt-aši pobunili, u to vrijeme 80.ih bio je zetor 7245 u rangu sa imt i imao je onu pravu kuku, to je drugo što ti sad uzimaš za primjer 3511 ili neki drugi iz 60-ih,
e da kićo ali taj 577 od 80-ih do sad nije ništa napredovao, a zetor bome je.
i još ću nešto reć al nemojte odmah planut, meni taj imt sa 28" gumama izgleda smiješno i maleno bolje bi mu odgovarale 30" ili čak 16-9 34" onda bi bio metak.
potpuno točno. imt ne napreduje od tih 80-tih , i samo živi na staroj slavi, sretni su kaj su dobili licencu pravog traktora (mf-a) pa na tome preživljavaju.
Zetor je puno napredovao i imt se danas više ni po čemu ne može uspoređivati s zetorom.
imt ima malo nižu cijenu ali je omjer uloženo-dobiveno debelo na strani zetora.
I samo da nadodam, IMT i Zetor se nemaju apsolutno po čemu uspoređivati, više je stvar od čovjeka do čovjeka i do onoga na što je naučen i što mu bolje odgovara...a o ukusima se ne raspravlja. Ja sam odrastao uz IMT, ali da kupujem novi traktor nebi nikad kupio IMT, a bome niti Zetora
90 nevalja.Zeza hidraulik. Zimi pogotovo.Sporo dize poluge,a hoce i da trza hhidraulik. Znaci transhidrol 80 ili traktol 85.
Traktol je skuplji.
Strikane jel ovo
To nije jer ovo je u baš zelenim kanistrima, moram pak iti u dućan pogledati.
Inače imaju transhidrol o d onog varaždinca Patafte (Forol) taj je oko 200 i nešto ali ipak jeftijiji od ininog.
Evo išel sam pogledati ulje se zove HT 80, imaju osim toga i hrvatsko ulje Super oil 85 i nekakvo njemačko ta oba su po 220 kn za 10l.
ja sam svojevremeno u MF-590 sipao transhidrol 50 i neki broj, ali je on imao i prednju vuču preko hidraulike, dakle može i ovaj 80 i sae 90 ali je 90 dobar za mjenjač ali za hidrauliku je gust, ali zavisi koliko strojeva koristiš preko hidrauličnog izvoda