Bude sigurno, ali ja znam da ga buš teral kak vrag svoju mater i pitanje je jel bu dočekal košnju trave
Bojim se da ako i kad se složi pumpa kak treba nebu mu to baš pomoglo, čak bu mu više odmoglo :icon_scratch: Barem tak govori praksa :icon_wink:
Iskreno da ti velim, nemam od koga.
Transport i je največi problem, veliki broj obrtaja, a opterečenje nikakvo.Znači ne ga baš tiskati do kraja, jel?
Ja traktor jedino tiščem do kraja u transportu, jer mi je i ovak spor, pa još da se ne vozim pun gas, nigda nebi nikam stigel. V poslu pod opterečenjem neje nigda na punem gasu!! To je moje pravilo.
Transport i je največi problem, veliki broj obrtaja, a opterečenje nikakvo.
Nije ti baš neko pravilo :icon_rolleyes:
Pitaj Boga Oca koliko ima radnih sati, prije je puno radil, zadnjih 7 god nešto manje.koliko radnih sati ima pitam jer je kod mene r 65 89.g. i na ništa nikada nije dirano osim nedavno štelanih ventila, seemeringa na lijevoj poluosovini i ležaja u lijevom reduktoru
On se onda ne raspuhiva nego se vrti bez veze.
Ak je to tak, zakej onda ne orješ sa 1 sporom i pun gas, isto se bu raspuhival.
Nije to samo tak pri tebi, tak svi delaju, a očiti dokaz moje tvrdnje je taj da na iber gasu u transportu baca ulje na sve strane.
On se onda ne raspuhiva nego se vrti bez veze.
Ak je to tak, zakej onda ne orješ sa 1 sporom i pun gas, isto se bu raspuhival.
Nije to samo tak pri tebi, tak svi delaju, a očiti dokaz moje tvrdnje je taj da na iber gasu u transportu baca ulje na sve strane.
Dal M i DM motori imaju iste paramtre naštelane u pumpama??Imam ja od 560 jedino malo teže ide poluga za gašenje memi služi za rezervu mogu ti posuditi . roto pumpa ipm .
Ništ ja ne velim, sve je to točno kaj ti veliš.
Neznam kak da se izrazim, al taj je traktor naučen da se tjera tak ka se tjera.
I dok je sve relativno dobro i ispravno, nikad se ne buni pod turažom, imam osječaj koda motor voli takvu turažu.
Dal M i DM motori imaju iste paramtre naštelane u pumpama??
Kakva emulzija kolega??
E Šanana, zaboravil sam ti reči i potrošnja je puno manja.