Je znam Bobo....i lagano odustajem od tog....nek ide tak kak ide, a možda ga i prodam ak me raspizdi još malo.
Uglavnom, moja getriba ima mjesto za ukapčalicu s desne strane, al nije ostavljen dekl, nego je samo ravna ploča u odljevku getribe, koja se naravno ne skida, a s lijeve je strane samo dekl, odnosno otvor za filter ulja u getribi, tako da nema šanse da ja stavim prvu vuču, moral bi mjenjati cjelu getribu...odnosno onda cjeli traktor i gotovo...
Što se tiće slabosti motora, ma nije slab, nego samo mu fali prednji pogon da ga malo povuče kad treba.
A što se tiće oranja, nikad nisam imal prilike vidjeti da on nemože orat u 1. direkt, il se ukapa na mjestu il ide, trečeg nema!!
2x12" bez prednje vuče samo tako u mojoj zemlji, a da imam i prednju vuču i da motor sredim, 3x10" bez frke u mojoj zemlji
Ti to je super traktor i meni se baš dopada .
A s prvom vučom je stroj ...
Evo bas jednog s oglasa...
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-imt-565-dv-oglas-3055472
I jesili razmišljao šta ćeš uzeti ako prodaš 565??
Koliko je teška ukupno.
Inače s širim gumama dobiješ veći grip i manje propadanje na mekanom .
A ako je slabiji motor onda samo gubiš...
Al mislim da bi bila jača s 16 jesi ju imao na 14.
Pukni koji uteg naprijedi sve si rjesio...
motor puca od snage, tu nemam rijeći, s tim gumama vuce plugove 2x14, dubicu. ima 2600 kg, ćak mi se ćini i malo za nju, a o utezima sam razmisljao ali ko ce ju onda na volanu šarafat jer i ovako je teska za skretat.
A ti jedino da je hidrulični volan ubacit i utega .
Biće da je onda teža od 560 a sad za 565 kilazu ne znam...
Uvjek je bolje nešto novije u svakom slučaju....
Znaš onu nisi bogat da kupuješ stare strojeve...
A to sve stoji al staro je staro imam stare strojeve i to je koma nije to to.
Kad imas novo imas stroj..