A je al to nije dugotrajno vjeruj mi jer elektronika nema neki vjek dok traktor bez nje ima.
Jer kad ode instalacija i to mos se slikat a svasta se cuje o elektronici pošto se i razumijem dosta u nju gadi mi se .
A pogotovo na traktoru...
Neki jesu to usavrsili...
Vranić....zemljak, si baš iz đurđevca, il iz okolice???
Inaće, što se tiće elektronike, ništa to nije loše, al se drugačije odnosi prema tome, odnosno takvim traktorima....
Sve je to super stisni dugme i sve vidiš,digitalni parametri motora sve super ali kad zataji jedan mali senzor traktor staje i onda nastaju problemi pogotovo mi smo takav narod stavi u traktor 2 kompleta gedora i vilasti ključeva ako zatreba nedaj Bože.Moje mišljenje to su traktori koji zahtijevaju servis u minuti točan kako je proizvođač propiso
A to sve stoji al staro je staro imam stare strojeve i to je koma nije to to.
Kad imas novo imas stroj..
bilo j eprice o rakovici da se dize prednji kraj dize se zato sta ima 19" felge pa je malo i prednji kraj visi da joj se stave manji kotaci mozda ne vbi se toliko dizala ali svejedno treba imat utege, inace ima snage kao i 558 jaka je i brza jedino mislim da joj mora radit i kardan i hidraulik u isto vrijeme mitlim da je to malo promasaj i nema fini hidraulik svaka!
sta se tice Imt-a 565 neznam nisam ga ima nikad priliku vozit ali vi koji ste u blizini Podgarica ima tamo jedan covjek 3 takva traktora jednog lkt i dva manja zglobna traktora sumska!
ali meni je niza u prednjem za razlikuod zadnjeg kraja radi zadnjih guma koje su sire i vise jer su 16,9. a kaj se tice snage sa 558, dosta je slabiji od rajke(imam rakovicu 65), ima kolega 558 i testirali smo. i nemora radit kardan da bi radio hidraulik jer ima zasebnu pumpu napred na motoru i fini hidraulik ima koji radi savrseno ko na imt-u. stare rakovice su trebale imat ukljucen kardan, imao sam rajku 60 tak da ih znam skoro pa u dusu
rajka 60 nemoze ova 65 moze
rajka 60 ima 58 konja a ova 65 neznam
16.9 jesu vece jesu ali da jos stavis naprijed 16 cola jos bi vise dobio i manje bi se dizala
rakovica 65 ima 48 kw ili 65,28 ks. el moze taj nagib poremetiti podmazivanje ili neke druge stvari vezane za cjeli postroj? ipak je to jos 9 cm nagiba prema napred i to bi bilo i 15-tak cm nagiba sveukupno
nalijes u sve malo vise ulja a za gorivo bi pasalo zar ne ?
a i nebi bas. na zadnjoj strani rezervara je pipa. probat cu iduci vikend stavit glavcine od 558 pa cu vidit kak to izgleda.
ajd bas stavi slike kak izgleda tast mi ima isti problem sa MF-155..
malo mi srce zaigra kad vidim ovaj tvoj565 odmah se sjetim svoga koji će ostati u najboljem sjećanju